av Lasse Jørgensen sist endret 2021-03-01T15:42:11+01:00
“Geitekillingen som kunne telle til ti” er en av Alf Prøysens mest kjente og kjære fortellinger for barn.
Lørdag 13. mars 13:00
Oasen bibliotek

Begrenset antall plasser. Påmelding for deltagelse. Arrangementet er kun for innbyggere i Bergen kommune.

MELD DEG PÅ HER.

Forestillingen fremføres som musikalsk fortellerteater, og kommuniserer direkte med publikum gjennom en berg-og dalbane av fysiske ablegøyer, verbale blomster og matematiske krumspring. Klarer vår helt å telle til ti der han roter seg ut på landet, eller må publikum komme ham til unnsetning?

En forestilling med masse humor om det å være annerledes og om å kjempe for egne ideer, selv når overmakten er stor, engasjerende formidlet av Sveinung Oppegaard.

Regi, dramatisering og musikk: Peder Opstad (Teater Grimsborken), fremføringPeder Opstad, produsert av: Teater Grimsborkenarrangør: Unge Viken Teaterfoto: Nils-Petter Aalandillustrasjoner: Mari Watn.

Fra 3 år, ca. 30 minutter.

All hendelsesinformasjon blir presentert med forbehold om at hendelser kan måtte endres eller avlyses etter hvert som virussituasjonen utvikler seg. For å hjelpe med eventuell smittesporing vil alle arrangementer føre liste over besøkende.

Følg hendelsen på Facebook her.

Familielørdag: Geitekillingen som kunne telle til ti

• Lørdag 13. mars
  • Oasen bibliotek

MELD DEG PÅ HER.

Fra 3 år, ca. 30 minutter.

Følg hendelsen på Facebook her.