av Arild Ness sist endret 2020-08-31T07:52:39+02:00
Korleis ser det ut i munnen til dyra? Med Malin Hellebø fra Dyrevenn fra NRK.
Lørdag 5. september 13:00
Oasen bibliotek

PÅMELDING: https://bergenkommune.pameldingssystem.no/korleis-ser-det-ut-i-munnen-til-dyra-med-malin-hellebo-fra-dyrevenn-i-nrk

Begrenset antall plasser.

Kvifor har eigentleg fuglane nebb og ikkje ein munn med tenner, slik som oss? Korleis er det mogleg for slangen å eta eit bytte som er fleire gonger større enn han sjølv? Er det sant at manetane bæsjar med munnen? Og finnes det dyr heilt utan munn?

Malin Hellebø har jobba i Dyrevenn i NRK Super og elskar dyr! Inn i munnen – ei bok om dyremunnar som ho har laga saman med illustratør Bård Torkildsen, er ei underhaldande bok der du kan bli kjent med dyra på ein litt annan måte.

Bli med når Malin kjem til biblioteket vårt for å lese, fortelje og vise bilete av alle dei sprø munnane!

Passer fra 4 år, varighet ca. 30 min.

Familielørdag: Korleis ser det ut i munnen til dyra?

Korleis ser det ut i munnen til dyra? Med Malin Hellebø fra Dyrevenn fra NRK.

• Lørdag 5. september
  • Oasen bibliotek

Begrenset antall plasser.

Passer fra 4 år, varighet ca. 30 min.