av Lasse Jørgensen sist endret 2021-09-20T16:01:44+02:00
Lørdag 25. september 12:00
Oasen bibliotek

5556 8500

Velkommen på Sphero-robotverksted! Sphero-roboter er enkle, programmerbare roboter, og denne lørdagen har du mulighet til å prøve dem selv i biblioteket, ved hjelp av vår instruktør Henrik. Verkstedet går fra kl. 12:00 til 15:00 – kom når det passer deg best. Passer best fra 8 år og opp.

På grunn av krav til eventuell smittesporing blir alle registrert ved deltagelse. Verkstedet har ingen påmelding.

Følg hendelsen på Facebook her.

Familielørdag: Robotverksted på Oasen bibliotek

Kule, programmerbare kuleroboter!

• Lørdag 25. september
  • Oasen bibliotek

Følg hendelsen på Facebook her.