av Lasse Jørgensen sist endret 2021-09-07T13:50:29+02:00
Grøssende fortellerstund for barn fra 6 år og opp.
Tirsdag 26. oktober 17:30
Oasen bibliotek

PÅMELDING

Halloween er rett rundt hjørnet og Henriette leser høyt fra Bjørn Ousland sin bok Småbarnsuppe som garantert vil få tærne til å krølle seg i spenning! Kom innom for en grøssende lesestund i barneavdelingen. Passer fra 6 år og opp.

På grunn av korona-situasjonen og krav til eventuell smittesporing, må alle deltagere på bibliotekets arrangement registreres. Forhåndspåmelding ved å følge lenken under. Vi ber om at påmeldte møter minst 5 minutter før forestillingen starter. Dersom ikke plassene fylles opp, vil andre besøkende i lokalene få tilbud om plass på forestillingen.

Følg hendelsen på Facebook her.

Høytlesing med Henriette: Skrekk og gru

Grøssende fortellerstund for barn fra 6 år og opp.

• Tirsdag 26. oktober
  • Oasen bibliotek

PÅMELDING

Følg hendelsen på Facebook her.