av Lasse Jørgensen sist endret 2021-10-06T18:21:35+02:00
Bli kjent med grunnleggende ferdigheter for mobil- og nettbruk.
Mandag 1. november 13:00
Oasen bibliotek

Den 01.11.2021 starter vi opp med kurs i digitale ferdigheter for seniorer på Fyllingsdalen bydelsbibliotek! Over en kursrekke på fire ganger, går vi gjennom grunnleggende digitale ferdigheter som er nyttige å beherske i dagens digitale samfunn. Vi går gjennom et nytt tema hver uke, med mulighet for spørsmål og veiledning i etterkant av gjennomgangen. Tematikk som vil bli tatt opp er: Lær å bruke internett, lær å bruke nettbrett og lær å laste ned apper. Den fjerde og siste kursdagen er satt av til kun spørsmål og veiledning.

Kurset vil foregå mandager fra kl. 13 til kl. 14.30, og datoene er 1.11, 8.11, 15.11 og 22.11.

Deltakere som ønsker å være med må melde seg på. Det kan du gjøre ved å følge lenken under, eller henvende seg til oss i skranken på biblioteket. Det er plass til ca. 6-8 deltakere på kurset.

PÅMELDING

Følg hendelsen på Facebook.

Kom i gang med mobil og nettbrett - kurs for seniorer

Bli kjent med grunnleggende ferdigheter for mobil- og nettbruk.

• Mandag 1. november
  • Oasen bibliotek

PÅMELDING

Følg hendelsen på Facebook.