av Lasse Jørgensen sist endret 2020-11-06T16:01:32+01:00
Lisbeth Skogseth debuterer som lyriker med to bøker i høst. Påmelding for deltagelse.
Tirsdag 10. november 12:00
Oasen bibliotek

Lisbeth Skogseth debuterer i høst som lyriker med to diktbøker, og tirsdag 10. november besøker hun biblioteket for å gi oss en smakebit. Slik beskriver hun bøkene:

«Bok 1 – Sart poesi og sosialrealisme
Livets prøvelser satte i gang en skriveprosess i form av diktning. Dette ble en fin måte å sette ord på følelser.

Denne boken inneholder dikt om livet fra vugge til grav. Både hyllester til de store anledninger og mer prosaiske uttrykk.»

«Bok 2 – Frekke dikt og humoristiske epos
Det meste kan spøkes med. Når man får livets utfordringer litt på avstand, kan det i hvertfall bli morsomt.

Denne boken inneholder frekke dikt, hverdagslige historier og litt skrøner. Inspirasjon finner jeg i møte med mennesker, og jeg skriver blant annet om skilsmisse, sjekking og frustrasjoner.»

Følg hendelsen på Facebook her.

AVLYST - Litterær lunsj: Poesidebutant fra Fyllingsdalen

• Tirsdag 10. november
  • Oasen bibliotek

«Bok 1 – Sart poesi og sosialrealisme

«Bok 2 – Frekke dikt og humoristiske epos

Følg hendelsen på Facebook her.