av Marie Amdam sist endret 2022-08-12T12:02:58+02:00
Velkommen til lunsjforedrag med forfatter Ingvild Rishøi
Torsdag 24. november 13:00
Oasen bibliotek

Ingvild H. Rishøi (f. 1978) er en av redaktørene for bladet Avsagd Hagle. I 2007 debuterte hun med novellesamlingen La stå, som ble hovedbok i Bokklubben Nye Bøker, og fikk strålende mottakelse. Hennes andre novellesamling, Historien om Fru Berg, ble nominert til Brageprisen, og i 2014 ble hun tildelt Brageprisen for novellesamlingen Vinternoveller. I 2021 kom romanen Stargate. En julefortelling , som fikk strålende kritikker og ble nominert til Brageprisen for skjønnlitteratur.Hun har også skrevet to bildebøker for barn, og er blitt tildelt blant annet Sultprisen, Kritikerprisen, P.O. Enquists pris og Språklig samlings litteraturpris.

Ingvild H. Rishøi bor i Oslo.

Foredrag med forfatteren.

Lunsjforedrag med Ingvild Rishøi

Velkommen til lunsjforedrag med forfatter Ingvild Rishøi

• Torsdag 24. november
  • Oasen bibliotek

Ingvild H. Rishøi bor i Oslo.

Foredrag med forfatteren.