av Eli Vaage sist endret 2022-03-02T12:40:20+02:00
Marit Eikemo og Frode Grytten intervjuar kvarandre om bøkene, skrivinga, Odda, Bergen, Vestlandet og livet. Vel møtt!
Torsdag 28. april 18:00
Oasen bibliotek

Velkommen til ein forfattarsamtale litt utanom det vanlege!

Frode Grytten har udødeleggjort Odda gjennom litteraturen sin, der han viser fram det allmennmenneskelege gjennom livet i ein liten industriby inst i Hardangerfjorden. Marit Eikemo er ein mester på å vise fram det store gjennom å dvele ved det tilsynelatande "vesle", nemleg dei store mellommenneskelege kjenslene og problemstillingane slik dei kjem til uttrykk i kvardagsmenneske som deg og meg. Denne kvelden intervjuar dei kvarandre om bøkene, forfattarskapen, livet og Odda i det som sannsynlegvis blir ein forfattarsamtale litt utanom det vanlege.

Vel møtt!

Du trenger ikke være påmeldt for å delta, men du kan sikre deg plass med forhåndspåmelding. PÅMELDING HER.

Følg hendelsen på Facebook her.

Marit Eikemo og Frode Grytten i samtale

• Torsdag 28. april
  • Oasen bibliotek

Velkommen til ein forfattarsamtale litt utanom det vanlege!

Vel møtt!

Følg hendelsen på Facebook her.