Glemt passord?   Registrer deg her.
av Lasse Jørgensen sist endret 2018-10-16T07:18:47+00:00
Bli med på virtuell museumsomvisning på Gamle Bergen, i Oasen bibliotek, med borgermester Tryggve Fett. En del av Den kulturelle spaserstokken.
Onsdag 21. november 13:00
Oasen bibliotek

5556 5409

Tryggve Fett har ledet Gamle Bergen Museum fra 1980 til 2005, og ble deretter borgermester i den historiske museumsbyen. Få kjenner den så godt som han. Nå har han laget i stand en serie bilder fra museet, og vil selv vise dem frem og fortelle som om det var en virkelig museumsomvisning.

Vi kan oppleve hvordan våre egne besteforeldre og oldeforeldre hadde det i fortidens Bergen – i arbeid og fritid, i hverdag og fest, i sorg og glede. Vi kan "besøke" den rike embetsmannen så vel som den fattige sjømannen, kjøpmannen så vel som håndverkeren, tannlegen så vel som hans pasient.

Dette blir glimt fra livet slik det i sin tid var.

Vis interesse på Facebook her.