Glemt passord?   Registrer deg her.
av Per Eide sist endret 2019-08-30T14:48:08+02:00
I løpet av september og oktober skal vi lage et nytt bibliotek i 2. etg. på Sletten senter. Er du mellom 10-13 år og har lyst til å bestemme hvordan det skal se ut? Da kan du sende en mail til sletten@bergenbibliotek.no.

På Sletten skal vi lage et mini-bibliotek hovedsakelig for barn og unge. Vi ser etter seks personer som kan være med på å bestemme hvordan det skal se ut!

• Så er du mellom 10 – 13 år kan du bli med på 1-2 workshoper i uken etter skoletid. Oppstart i begynnelsen av september.

• På workshopen skal vi lære om bygging, bibliotek og gjenbruk, men det beste av alt er at du kan være med på å bestemme hvordan biblioteket på Sletten skal se ut!

• Vi ser altså etter seks personer som kan være med på alle workshopene.  Vær tidlig ute! Påmeldingsfrist senest: 2. september

• Påmelding: sletten@bergenbibliotek.no

Vi avslutter med utstilling og pizzafest.

KONTAKTPERSON: / 55568503