av Camilla Grindheim Larsen sist endret 2022-03-15T10:43:26+02:00
Kulturhuset hadde stor feiring i november 2021. Nå skal vi ha markering på biblioteket.
Mandag 28. mars 18:00
Ytre Arna bibliotek

Det blir litt historie, og en del om forskjellige arrangement som har vært i Kulturhuset gjennom 75 år.
Alf Kåre Blindheim vil åpne med å lese sin prolog som han skrev til 75-årsjubileet.

Ta kontakt hvis du trenger noe mer informasjon: ytrearna@bergenbibliotek.no.

For å være sikker på å få plass kan du melde deg/dere på i forkant. Påmelding her.

Kulturhuset i Ytre Arna 75 år

• Mandag 28. mars
  • Ytre Arna bibliotek

Ta kontakt hvis du trenger noe mer informasjon: ytrearna@bergenbibliotek.no.