Glemt passord?   Registrer deg her.
av Charlotte Myrbråten sist endret 2020-03-12T14:20:45+02:00
Filmvisning av filmen «JIHAD- A Story of the Others» etterfulgt av samtale med en av filmens karakterer- tidligere ekstremist og nå psykolog og imam, Alyas Karmani.
Fredag 13. mars 12:00
Hovedbiblioteket, Auditoriet

Arrangementet er gratis og åpent for alle interesserte. NB MAX 60

Arrangør: Bergen Moske, Bergen kommune, Vest Politidistrikt og RVTS Vest
Språk: engelsk (film har norsk teksting)

Alyas karmani vil også delta i panelsamtalen om sårbarhets- og beskyttelsesfaktorer sammen med en knippe fagfolk og mentorer fra Bergen Moske, Bergen kommune, Vest politidistrikt og RVTS Vest som jobber med forebygging av utenforskap, og radikalisering mot voldelig ekstremisme.

Om Filmen «Jihad - A Story of the Others»

Filmen Jihad er en norsk- engelsk dokumentar av den Emmy nominerte filmskaperen Deeyah Khan. Filmen utforsker røttene til islamsk radikalisering i UK. I to år fulgte Khan en gruppe briter som ble religiøse krigere, deriblant imam og psykolog, Alyas Karmani. I filmen søker hun svar på hvorfor skoleungdommer med innvandrerungdom som henne selv ender opp som ekstremister.
Seminaret vil foregå på engelsk.

AVLYST: Filmvisning av «Jihad – A story of the others» og panelsamtale

• Fredag 13. mars
  • Hovedbiblioteket, Auditoriet

Arrangementet er gratis og åpent for alle interesserte. NB MAX 60

Arrangør: Bergen Moske, Bergen kommune, Vest Politidistrikt og RVTS Vest
Språk: engelsk (film har norsk teksting)

Om Filmen «Jihad - A Story of the Others»

Seminaret vil foregå på engelsk.