Logg inn

Glemt passord/pinkode?   Registrer deg her.

Råstilige reiseguider

by Vibeke Garrod last modified 2016-11-21T11:56:14+00:00
CITIx60 er en serie reiseguider hvor vi får innsideinformasjon om storbyer. Her er det lokale kreative sjeler som forteller om sine favorittsteder, og hjelper oss å velge det beste fra byen.
Victor Cheung (red.)

CITIX60

viction:ary, 2014, Kina
voksen

I denne serien kan vi få tips om helt ferske og ukjente steder vi bør besøke, steder som 60 lokale folk anbefaler og selv frekventerer. Menneskene som tipser oss er for det meste aktive innen kultur og estetikk; fotografer, arkitekter, gründere, kunstere og annet. Du får gode anbefalinger av blant annet restauranter, kaféer, markeder, uteliv, bokhandler og severdigheter. Stedene som omtales er merket med et nummer som du kan finne på et kart bakerst i boka.

Formatet er hendig og passer godt i veska eller i en god jakkelomme. Omslagene er dessuten skikkelig lekre, illustrert av noen av kunstnerne som tipser oss. Biblioteket har kjøpt inn tre bøker i serien foreløpig; Barcelona, London og New York. Enten du skal ut og besøke en av storbyene eller bare har lyst på litt reiseinspirasjon; CITIX60 er forfriskende!