Logg inn

Glemt passord/pinkode?   Registrer deg her.
På biblioteket har vi kompetent personale som kan hjelpe deg med et vidt spekter av spørsmål om bruk av data og nettbaserte tjenester. Vi tilbyr også kurs og - «laptopklubber» - hvor du kan lære grunnleggende databruk sammen med andre. Hovedbiblioteket og alle filialer har datamaskiner med nettilgang.

Kurs

Biblioteket og Røde Kors har gått sammen for å holde kurs i forbindelse med deres prosjekt Digital alderdom. Vi vil øve oss på å bruke data, lære av hverandre, og bli trygg på å bruke PC og/eller nettbrett. Hver gang tar vi for oss et tema, men det viktigste er at dere får hjelp til det dere lurer på. Laptopklubben er et sted hvor ingen spørsmål er for dumme! Du kan ta med deg din egen PC eller nettbrett, eller få låne hos oss. Kurset vil gå over 10 uker. Påmelding kan gjøres over telefon:
55 56 85 00.

Laptopklubben

Torsdager kl. 16:30 åpner Læringssenteret opp for Laptopklubbdager. Her kan alle komme innom med pc-ene sine, eller bruker bibliotekets Chromebooks, og få hjelp til det en skulle lure på. 

Laptopklubben er beregnet for deg som er helt ny eller deg som vil ha litt mer innføring i det du måtte trenge. En fin mulighet for laptop-kursdeltakere å få repetisjon, og å komme seg videre.

Kommende kurs og aktiviteter