Glemt passord?   Registrer deg her.
av Arild Ness sist endret 2020-03-11T18:58:42+02:00
  • AVLYST: Introduksjon til front-end programmering
  • 2020-03-12T18:00:00+01:00
  • 2020-03-12T19:30:00+01:00
  • HTML, CSS og Javascript er språkene som legger grunnlaget for det meste av webutvikling i dag. I dette kurset skal vi se på hvordan vi kan bruke disse språkene til å hente, behandle og presentere data fra åpne API-er.
Torsdag 12. mars 18:00
Hovedbiblioteket

Dette kurset passer bra for unge voksne og voksne som er nysgjerrige på webutvikling og programmering.

Kurset vil gå over fire torsdager fra 18.00-19.30: 12. mars, 19. mars, 26. mars og 2. april.

Det er en fordel med egen PC, men vi har også til utlån.

Kursholderne Mari Selnes og Kristian Hestetun jobber begge med programmering i Bergen. Mari jobber som designer i Netlife, og Kristian jobber som systemkonsulent i Kantega.

PÅMELDING PÅ DELTAGER.NO

AVLYST: Introduksjon til front-end programmering

• Torsdag 12. mars
  • Hovedbiblioteket

Det er en fordel med egen PC, men vi har også til utlån.

PÅMELDING PÅ DELTAGER.NO