Datahjelp på biblioteket

Hver tirsdag kan du få gratis veiledning i bruk av PC, mobil eller nettbrett på Hovedbiblioteket.


Hver tirsdag mellom klokken 12:00 og 14:00 kan du få gratis veiledning i bruk av PC, nettbrett eller mobil på Hovedbiblioteket. Det er fullt mulig å dukke opp uanmeldt, ellers kan du melde deg på ved å sende en epost til datahjelp@bergenbibliotek.no. Det er også mulig å melde seg på ved å ringe biblioteket på tlf. 55 56 85 00 (sentralbord) mellom kl. 10:00 og 14:00 hverdager. Husk da å presisere hvilket bibliotek du ønsker å benytte da vi tilbyr datahjelp på flere av våre bibliotek.

Du kan ta med eget utstyr, eller låne en Chromebook (en type bærbar PC) på biblioteket. Vi hjelper deg med det du lurer på, ingen spørsmål er for dumme! Det blir enkel servering av kaffe og noe å bite i. Velkommen!


Ved påmelding til datahjelp, vil Bergen Offentlige Bibliotek registrere personopplysninger du selv registrerer som navn, mobilnummer og evt. e-postadresse. Opplysningene vil kun brukes for å etablere kontakt med deg som vil delta, samt sende deg relevant informasjon om tilbudet.  

Hva gjør vi?

Vi ser for eksempel på bruk av www.helsenorge.no eller andre offentlige tjenester på nett. Vi er også åpne for innspill fra deltakere om spesielle tema ønskes. Vi gir individuell veiledning.

Ingen spørsmål er for dumme – vi hjelper deg! Kobl opp