Glemt passord?   Registrer deg her.
av Arild Ness sist endret 2020-04-07T17:59:07+02:00
De vanlige kodeklubbene på biblioteket er satt på vent inntil videre. Har du lyst til å lære å kode likevel?

Onlinekodeklubb med Scratch for nybegynnere (påmelding)

Kodeklubben tilbyr våren 2020 kodeklubbaktiviteter online. Deltakerne må ha egen PC/Mac/ Chromebook, og vi møtes på Google Meet. Mer informasjon får dere før kodeklubben starter.

Kursdager: torsdag 16. april, 23. april og 30. april fra 17.00-18.30. Påmelding.

Hvis du vil lære Scratch på egen hånd, kan du lage deg en bruker på https://scratch.mit.edu/, og du kan gratis hente oppgaver, fra de enkleste til ganske komplisert, på Lær kidsa koding sin nettside.

Onlinekodeklubb APPINVENTOR (påmelding)

Onlinekurs våren 2020. Tre torsdager: 16., 23. og 30. april fra kl.18.00 -19.30.

Her kan du lære hvordan MIT App Inventor virker. App Inventor er et programmeringsmiljø som brukes for å lage apps til Android- telefoner eller nettbrett..

Deltakerne må kunne litt engelsk og må ha brukt Scratch eller noe lignende fra før. For barn fra 11 år og oppover.

Et samarbeid med Bergen offentlige bibliotek og Lær kidsa koding

Før kursstart, blir du kontaktet av instruktør for praktisk informasjon.

MICRO:BIT

Dersom du har micro:bit utstyr hjemme, men ikke helt vet hvordan du kan kode det, kan du kanskje lære litt i disse videoene her
Oppgaver til micro:bit finner du også på kidsakoder.no.

PYTHON

For deg som allerede kan kode i Scratch, kan kanskje Python være interessant.
Oppgaver til Python finner du også på kidsakoder.no.