Glemt passord/pinkode?   Registrer deg her.
by Jay Poltakova last modified 2017-08-10T11:35:33+00:00
App Inventor er tilbake! Meld deg på kurs i MIT App Inventor og lær deg det som skal til for å lage apper. Kurset passer for ungdom over 12 år.
Torsdag 14. september 18:00
Hovedbiblioteket, Verkstedet

Klikk her for påmelding

Vi inviterer til nytt kurs i Kodeklubben. MIT App Inventor er et programmeringsmiljø som brukes for å lage apps til Android-telefoner, og det er utviklet av MIT.

Hvem passer nybegynnerkurset i App Inventor for?

App Inventor passer for både jenter og gutter over 12 år som ønsker å lære seg å lage programmer for Android mobil.

For å lage apps med MIT App Inventor bygger man sammen klosser på samme måte som i Scratch. Det er derfor en fordel med litt erfaring fra Scratch før du begynner med dette.

Hva trengs av forberedelser?

• Du bør ta med egen Android-mobilteleforn på kurset for å kunne sjekke det du programmerer.
  • Før du kan lage egne apps, må du sette opp App Inventor på egen maskin og bli kjent med hvordan det fungerer. Vi har et par maskiner med programmet installert som du kan låne om du trenger. Bare sørg for å melde deg på de plassene som tilbyr å låne pc i Eventbrite.

Kom i gang med App Inventor!

Når?

Kurset går over fem mandager med oppstart 14. september kl 18:00 - 19.30 i UROM, 2. etg. på Hovedbiblioteket i Bergen.

Hva? Hvor? Når?
Nybegynnerkurs i App Inventor UROM , HB 14. sept 18.00 - 19.30
Nybegynnerkurs i App Inventor UROM, HB 21. sept 18.00 - 19.30
Nybegynnerkurs i App Inventor Noterommet, HB 28. sept 18.00 - 19.30
Nybegynnerkurs i App Inventor UROM, HB 05. okt 18.00 - 19.30
Nybegynnerkurs i App Inventor Noterommet, HB 19. okt 18.00 - 19.30

OBS! ingen kurs 12.10 pga. høstferien.

Bindende påmelding, maks 20 deltagere, førstemann til mølla! Ved evt. avmelding bruk Eventbrite.

Kurset er gratis!

Klikk her for påmelding

Kodeklubben er et samarbeid mellom Ung Læring og Lær kidsa koding!