Logg inn

Glemt passord/pinkode?   Registrer deg her.
by Jay Poltakova last modified 2018-05-15T07:17:51+00:00
Bergen Nå, et samarbeid mellom Bergen kommune og Festspillene, inviterer ivrige barn mellom 8 - 12 år til et hyggelig og lærerikt kurs i Micro:bit.
  • Kodeklubb Nå: Lær deg Micro:bit
  • 2018-06-02T11:00:00+02:00
  • 2018-06-02T13:00:00+02:00
  • Bergen Nå, et samarbeid mellom Bergen kommune og Festspillene, inviterer ivrige barn mellom 8 - 12 år til et hyggelig og lærerikt kurs i Micro:bit.
Lørdag 2. juni 11:00
Bergen Offentlige BIbliotek, UROM og Stille lesesal

Kontakt

55 56 85 66

Årets festspill setter digitalisering på agendaen. Med dette i tanken lanseres Bergen Nå! - et samarbeid mellom Bergen Kommune og Festpillene.Kodeklubb Bergen Bibliotek inviterer ivrige barn mellom 8 - 12 år til et hyggelig og lærerik dagskurs i Micro:bit lørdag 2. juni kl. 11.

Med Micro:bit kan du lage alle slags kule ting, fra roboter til musikkinstrumenter - mulighetene er uendelige! Denne lille enheten har mange forskjellige funksjoner, som for eksempel 25 røde LED-lys som kan skrive meldinger. Det er to knapper man kan programmere som kan brukes til å styre spille, eller stoppe og hoppe over sanger på en spilleliste. Din BBC micro:bit kan oppdage bevegelse og fortelle deg hvilken retning du går i, og det kan bruke en lavenergi Bluetooth-tilkobling til å samhandle med andre enheter og Internett - smart! Les mer om micro:bit her.

Vi har micro:bit sett til kurset, men deltakerne kan ta med seg sitt eget sett. Deltakerne må ta med seg sin egen PC eller låne en Chromebook på biblioteket. Dette må noteres i påmeldingen.

Kodeklubb Bergen Bibliotek er et samarbeid med Lær Kidsa Koding.

Kurset er gratis!

MELD DEG PÅ HER

 

Mer om Bergen Nå!

Bergen er en by i endring. Flere digitale tjenester og løsninger er allerede en del av bergensernes hverdag. 23. mai-6. juni inviterer Bergen NÅ til en rekke publikumsrettede aktiviteter med digitalisering som tema.

Vi byr på hackathon på Festplassen, seniorvandring rundt Lille Lungegårdsvann, overføringer av konserter til barnehager og sykehjem, spillfestival på Ricks og flere familiearrangement på biblioteket. For å nevne noe.

Sammen med en rekke kunst- og kulturaktører skal vi vise en by i endring, en fremoverlent og inkluderende kommune i samhandling med sine innbyggere.

Bergen Nå 2018 markerer startskuddet for en ambisiøs satsing på digital formidling av kunst og kultur. Vi har ingen tid å miste. Dele. Koble. Nå.

Bergen Nå er et samarbeid mellom Bergen kommune og Festspillene i Bergen.