Logg inn

Glemt passord?   Registrer deg her.
av Vibeke Garrod sist endret 2019-04-23T11:14:07+02:00
Ida Larmo har jobbet som illustratør siden 2008, og har lenge laget tegneseriestriper i blant annet Dagbladet. Til sommeren kommer utgivelsen "Bow & Arrow", som kan sies å være hennes voksen-tegneseriedagbok-roman-debut.

Ida Larmo (f. 1981) er kjent for flere barnebøker, både som forfatter og illustratør. I samlingen vår har vi blant annet Putekrigen og bøkene om Ella og Verdens farligste gjeng. Hun har nå bosatt seg i vakre Lofoten, et sted hun finner roen og som gjør hun mer poetisk.

Larmo kommer med en tegneseriedagbok nå i juni, noe vi gleder oss veldig til! Den har fått tittelen “Bow & Arrow” og handler om en ung kvinne som flytter til London for å studere. Preget av foreldrenes ferske skilsmisse og sin egen kjærlighetssorg blir dette en utfordrende periode. Det å være helt alene i et fremmed land er både spennende og utviklende, men også ganske skremmende. Larmo legger ikke skjul på at dette er en selvbiografisk roman, og sier at det har vært ganske sårbart til tider å utlevere starten av tyveåra sine på denne måten.  Men; man må by på seg selv for at det skal bli bra!

Vi gleder oss til å treffe Larmo på tegneseriefestivalen Bergtatt!

 

Kilder: https://www.empirix.no/pa-tegnebordet-ida-larmos-bow-arrow/

             https://barnebokinstituttet.no/manedens_illustrator/ida-larmo-manedens-illustrator-i-mars-2019/