Film: Få meg på, for faen

av Birgit Bjørgum sist endret 2016-07-21T10:54:47+01:00 Omtale: Norsk filmdistribusjon
Velkommen til Skoddeheimen. En typisk norsk bygd på Vestlandet med høye fjell, dumme sauer, dumme foreldre hvor ingenting skjer...
Jannicke Systad Jacobsen

Få meg på, for faen

Norsk filmdistribusjon, 2011, Norge

Her bor 15-årige Alma. Hun har en livlig fantasi og alt hun har til å tilfredsstille sin nysgjerrighet på sex og kjærlighet, er naive dagdrømmer og en snill sextelefon- operatør. Almas fantasi og aktive libido har en tendens til å få henne i problemer. Etter et corny, men flaut møte med skolens kjekkas Artur ser det ut til at alle hennes drømmer er i ferd med å gå i oppfyllelse. I stedet blir hun mobbet av klassekameratene og får kallenavnet Pikk-Alma. Når hun blir frosset ut av nærmiljøet ønsker hun bare å flytte fra den lille bygda for å komme seg videre i livet... om bare det å bli voksen hadde vært så enkelt.

Få meg på, for faen
er en dramakomedieom å bli voksen. Den livlige fantasien og ærlige, men samtidig søte tilnærmelsen til den våknende seksualiteten hos tenåringer er som et friskt pust. Filmens tone balanserer perfekt mellom det oppriktige seksuelle innhold og det direkte pinlige. Får meg på, for faen er en ektefølt skildring av en tenåringsjentes komplekse tilværelse.

Spillefilm, dvd
Aldersgrense: 11 år
Spilletid: 1 t. 13 min.


Filmen omtales i:

Flere ressurser: