Logg inn

Glemt passord?   Registrer deg her.

Nye filmer desember 2016

12 monkeys2.jpg12 Monkeys sesong 2

TV-serie, am. sci-fi (2016)

I 12 Monkeys får vi følge James Cole når han reiser fra 2043 til nåtiden for å stoppe den onde organisasjonen “The Army of the 12 Monkeys” fra å ødelegge verden. I nåtiden slår Cole seg sammen med Dr. Cassandra Railly og må avsløre en konspirasjon som er spunnet sammen gjennom århundrer. Når Cole, Dr. Railly og deres usannsynlige allierte nærmer seg avsløringen av sannheten, oppdager de at det ikke bare er menneskeheten som trues av dødelige konsekvenser – men også selve tiden.

arrow4dvd.jpgArrow sesong 4

TV-serie, am. fantasy/action (2015-2016)

Etter å ha beseiret hans mest formidable fiende hittil, for så å ride inn i solnedgangen med sin langvarige flamme Felicity Smoak, forlot Oliver Queen (aka The Arrow) Starling City med håp om å begynne et nytt liv. Men vil Oliver noensinne virkelig være i stand til å legge fortiden som Arrow bak seg, og om så, hva skjer med laget han har jobbet så hardt for å sette sammen? Vil militær veterinær John Diggle, Olivers søster Thea Queen, og tidligere advokat Laurel Lance fortsette Olivers korstog uten ham? Og siden Malcolm Merlyn har steget opp til toppen av League of Assassins som den nye Ras al Ghul, er noen virkelig trygg?

badehotell3.jpgBadehotellet sesong 3

TV-serie, dansk drama (2016)

Det er sommeren 1930. Verdenskrisen banker på like utefor landets grenser, men det er andre ting som opptar stamgjestene. Grosserer Madsen kjemper for å komme tilbake på toppen etter falitten sist år. Fru Aurland frykter at hennes mann skal finne ut av at han ikke er far til deres nyfødte sønn. Amanda er tilbake i ekteskapet med Grev Ditmar, men drømmer stadig om Max. Og Weyse kommer treffer en ung skuespillerelev, som viser seg å være en jente med flere talenter.

batesmotel4.jpgBates Motel sesong 4

TV-serie, am. drama/thriller (2016)

Dramet i White Pine Bay fortsetter. Norma Bates er bekymret for sin sønn og forsøker å skaffe ham profesjonell hjelp. Norman strever med holde grep om virkeligheten og sheriff Romero kommer nok en gang inn i deres liv.

 

 

 

bettercallsaul2.jpgBetter Call Saul sesong 2

TV-serie, am. drama (2016)

Før han var Saul Goodman var han Jimmy McGill. I sesong 2 av Breaking Bad-serien, forsøker “Slippin’ Jimmy” å holde seg på den smale sti, mens broren holder utkikk og “fikseren” Mike dras inn i nettet til et truende narkokartell.
biggersplash.jpgA Bigger Splash

Luca Guadagnino, am. drama (2015)

Et amerikansk par, Paul og Marianne, tilbringer ferien sin i Italia, men får problemer når kona inviterer en tidligere elsker og hans tenåringsdatter på besøk. Det fører til sjalusi og farlige seksuelle situasjoner.Et amerikansk par, Paul og Marianne, tilbringer ferien sin i Italia, men får problemer når kona inviterer en tidligere elsker og hans tenåringsdatter på besøk. Det fører til sjalusi og farlige seksuelle situasjoner.

colonia.jpgColonia

Florian Gallenberger, eng. drama (2015)

Colonia er inspirert av faktiske hendelser og skildrer historien om Lena og Daniel, et ungt par som blir innviklet i det chilenske militærkuppet i 1973. Daniel blir kidnappet av Pinochets hemmelige politi og holdt som fange i et avskåret, isolert område av landet, Colonia Dignidad, tilsynelatende et misjonssted ledet av lekmannspresten Paul Shafer. Lena beslutter å oppsøke denne mørke og mystiske kulten for å redde kjæresten.

empire1.jpgEmpire sesong 1

TV-serie, am. drama (2015)

Lucious Lyon lider av en livstruende sykdom og starter prosessen med å forberede en av sønnene på å overta musikkimperiet han har bygget opp. Ekskona hans har imidlertid egne planer.

 

 

empire2.jpgEmpire sesong 2

TV-serie, am. drama (2016)

Tre måneder har gått siden den sjokkerende arrestasjonen av Lucious Lyon. Når han nå er løslatt fra fengsel, kaster han og Cookie seg inn i en hard konkurranse om dominans
i musikkbransjen. Til tross for en pågående feide mellom sønnene Jamal og Hakeem, kan et svik bringe familien sammen for å hindre at Empire Records overtas av aktører utenfra. I
mellomtiden får Cookie skremmende fakta om sin nye elsker, og en tragedie setter Andres nyervervede tro på prøve.

Game_of_Thrones_Season_6.jpeg.jpegGame of Thrones sesong 6

TV-serie, am. fantasy (2016)

Den mest sette serien på HBO noen gang og elsket av en hel verden, Game of Thrones, er fortsatt like populær. Etter den sjokkerende utviklingen på slutten av sesong fem - inkludert Jon Snows blodige skjebne i hendene på opprørerne i Castle Black, Daenerys nær-døden opplevelse på slagmarkene i Meereen, og Cerseis offentlige ydmykelse i gatene i Kings Landing - omgrupperer nå overlevende fra alle deler av Westeros og Essos for ubønnhørlig å fortsette mot sine usikre enkeltskjebner. Kjente ansikter vil inngå nye allianser for å styrke sine strategiske sjanser for å overleve, mens nye karakterer vil dukke opp for å utfordre maktbalansen i øst, vest, nord og sør.

goodwife7.jpgThe Good Wife sesong 7

TV-serie, am. drama (2016)

The Good Wife er en gripende blanding av rettssaksdrama, politikk og dampende personlige relasjoner med Julianna Margulies som Alicia Florrick, en kone og mor som gjenvinner kontrollen over hennes personlige og profesjonelle liv etter at hennes ektemann, Peter, er involvert i en sex og politisk korrupsjonsskandale. Samtidig som Alicia tilpasser seg endringer hjemme og på jobb som forsvarsadvokat, fortsetter hun å redefinere og gjenoppdage kvinnen hun ønsker å være.

hinterland2.jpgHinterland sesong 2

TV-serie, eng. krim (2015)

Detektivdrama i walisiske Aberystwyth.  En mor og hennes to barn kjemper for livet i en fryktelig husbrann. I jakten på brannstifteren avslører kriminaletterforsker Tom Mathias en omstridt plan som kan sette et helt samfunn i fare. Men har denne planen noe med ildspåsettelsen å gjøre? Tom og makkeren Mared må strekke seg langt for å løse saken. Sesongen inneholder fire episoder.

idresurgencedvd.jpgIndependence Day - Resurgence

Roland Emmerich, am. sci-fi (2016)

Etter at filmen Independence Day omdefinerte hele katastrofe-sjangeren, kommer nå neste episke kapittel i storslagen skala. Ved hjelp av gjenvunnet utenomjordisk teknologi, har nasjonene på jorden gått sammen om å opprette et enormt forsvarsprogram for å beskytte planeten. På tross av dette gedigne samarbeidet, kan likevel ingenting forberede menneskeheten når romvesenene returnerer til jorda...

lucifer.jpgLucifer sesong 1

TV-serie, am. fantasy (2016)

Lucifer, lei av sitt triste liv i helvete, bestemmer seg for å dra til Los Angeles bare for å hjelpe menneskeheten med sine elendigheter, ved å bruke sine erfaringer og telepatiske evner til å få folk til å innse sine dypeste ønsker og tanker. I møte med en jente i nattklubb hans (kalt Lux), fører en skuddveksling som involverer ham og jenta han til å bli en LAPD konsulent som prøver å straffe folk for sine forbrytelser gjennom lov og rett.

lovekvinn.jpgLøvekvinnen

Vibeke Idsøe, norsk drama (2016)

I en liten stasjonsby i Norge, en stjerneklar vinternatt i 1912, kommer det lille barnet Eva Arctander til verden. Hennes mor Ruth dør i barsel og faren Gustav sitter tilbake med et barn helt ulikt noe man har sett før: Hun er dekket av langt lyst hår over hele kroppen. Løvekvinnen er en episk gripende historie bygget på Erik Fosnes Hansens internasjonale bestselger.

neondemon.jpgThe Neon Demon

Nicolas Winding Refn, am. thriller (2016)

En ung aspirerende modell flytter til Los Angeles for å prøve lykken. Miljøet hun møter og blir en del av er besatt av ungdommelig skjønnhet og vitalitet og vil ty til desperate midler for å få det. Filmen er regissert av Nicolas Winding Refn som laget Drive.thenightof.jpgThe Night Of

TV-serie, am. krim (2016)

Et kritisk og moderne skråblikk på kriminalitet, antagelse av skyld og det urbane fengselsvesenet, dykker The Night Of ned i detaljene i en kompleks New York drapssak med spennende kulturelle og politiske overtoner. Spilt ut i løpet av åtte fengslende timer, får The Night Of seerne en forfriskende ny vri på forbrytelses-drama sjangeren, når historien sentrer rundt det brutale mordet på en ung kvinne på Manhattans Upper West Side.

outlander2.jpgOutlander sesong 2

TV-serie, am. drama (2016)

Claire og Jamie må flykte for å forhindre et voldsomt opprør i det skotske høylandet, mens de må takle Frankrikes overdådige verden og utfordringer som rokker ved det grunnleggende i forholdet deres.testamentofyouth.jpgTestament of Youth

James Kent, eng. drama/krigsfilm (2015)

Engelsk drama satt til første verdenskrig. Vi følger Vera Brittain som forlater sine studier i Oxford for å bli krigssykepleier.
 

truman.jpgTruman

Cesc Gay/Tomás Aragay, spansk drama (2015)

Julián er kreftsyk. Hans barndomsvenn Tomás, som nå bor på den andre siden av verden, og som han ikke har snakket med på mange år, kommer tilbake til hjembyen og prøver å overtale Julián til å fortsette med cellegiftbehandlingen. De tilbringer fire dager sammen med Juliáns hund Truman, og Julián forsøker å få oversikt over livet sitt. Fremfor alt er han bekymret for hvem som skal ta vare på Truman når han går bort. Cesc Gays nye film er både melankolsk og komisk - den er et portrett av vennskap, mot og aksept av menneskelig dødelighet.

vampirediaries7.jpgVampire Diaries sesong 7

TV-serie, am. drama/horror (2015-2016)

Forbered deg på episk spenning og evig hjertesorg i sesong 7. Damon forsøker å leve livet uten Elena, Stefan konfronterer sin første kjærlighet nærheten vokser mellom ham og Caroline, som sørger over tapet av både sin venn og mor, og Bonnie utforsker sine nye krefter. Og med Mystic Falls i krig, er spenningen litt røffere enn noensinne.


vikings41dvd.jpgVikings sesong 4 del 1

TV-serie, irsk/kanadisk action/drama (2016)


 

 

 

 

welcome.jpgWelcome to Norway

Rune Denstad Langlo, norsk drama/komedie (2016)

Primus er en mann med store planer, men det går sjelden slik han ønsker. Når familien og høyfjellshotellet står på spill, får han idéen som skal redde alt: Han starter asylmottak - til tross for at han generelt er skeptisk til utlendinger. Men når busslasten med flyktninger ankommer det nedslitte hotellet, starter utfordringene. Femti forfrosne asylsøkere, en entusiastisk afrikaner, utlendingsdirektoratet, en deprimert kone og en tenåringsdatter blir raskt mye å sjonglere. Primus er en mann med store planer, men det går sjelden slik han ønsker. Når familien og høyfjellshotellet står på spill, får han idéen som skal redde alt: Han starter asylmottak - til tross for at han generelt er skeptisk til utlendinger. Men når busslasten med flyktninger ankommer det nedslitte hotellet, starter utfordringene. Femti forfrosne asylsøkere, en entusiastisk afrikaner, utlendingsdirektoratet, en deprimert kone og en tenåringsdatter blir raskt mye å sjonglere.