Logg inn





Glemt passord?   Registrer deg her.

Nye filmer mars 2017

badneighbors2.jpgBad Neighbours 2

Nicholas Stoller, am. komedie (2016)

Med et andre barn på vei er Mac og Kelly Radner klare for å ta det endelige skrittet inn i voksenverdenen og flytte til villaområdet. Men idet de igjen har tatt kontroll over nabolaget og gjør seg klare til å selge, får de en festglad og løssluppen kvinnelig studentforening som naboer, med Shelby i spissen. Mac og Kelly tvinges til å slå seg sammen med sin karismatiske eks-nabo og nå hemmelige våpen, Teddy, for Kappa Nu-damene gir seg ikke uten kamp.

 

 

blackmirror1.jpgBlack Mirror sesong 1

TV-serie, eng. drama/thriller (2011)

En krysning mellom The Twilight Zone og Tales of the Unexpected, ser Black Mirror på hvilke konsekvenser den raske utviklingen av teknologi har på samfunnet. Hver av de tre episodene er en helt selvstendig historie, men med et overlappende tema.
The National Anthem
Inspirert av nyhetshendelser som blir pisket opp i sosiale nettverk og Twitter, og alt føles ut som det er litt ute av kontroll...
15 Million meritter
Satt i en dystopisk, sarkastisk versjon av fremtiden, der alle er tvunget til å leve et liv i fysisk slit, og den eneste virkelige rømningsveien er å delta i et slags talentshow, av en type som kan virke kjent for besøkende.
In Memoria
Du vet når du har et argument, og alle har fantasert om å være i stand til å spole tilbake og gå; «Her er det du sa tidligere» eller «Se hvor pinlig du gjorde det for meg». Vel, denne episoden er satt i en verden der alle har fått muligheten til å gjøre akkurat det.

blackmirror2.jpgBlack Mirror sesong 2

TV-serie, eng. drama/thriller (2013)

Straks tilbake
Et ungt par flytter til en avsidesliggende hytte i landet. Når Ash plutselig blir drept i en bilulykke, anbefaler en venn Martha til å melde seg på en tjeneste som gir henne muligheten til å holde kontakten med den avdøde. Ved å bruke Ash sine siste profiler på sosiale medier skapes en «ny Ash». Martha, først kvalm av tanken, blir likevel trukket inn i denne falske verdenen.
White Bear
Victoria våkner og kan ikke huske noe om livet sitt. Alle hun møter nekter å kommunisere med henne og liker å filme hennes ubehag på telefonene sine. Hun oppdager et signal som har gjort de fleste mennesker om til ukritiske kikkere, slik at de «upåvirkede» kan angripe folk som henne. Victoria må ødelegge senderen, men vil hun klare det, og vil det være slutten for hennes pine?
The Waldo Moment
Komiker Jamie Slater gir stemmen Waldo, en animert bjørn på et satirisk TV-program. Når kanalen vil gi Waldo sin egen pilot, finner Jamie seg plutselig i en politisk maktkamp som raskt kommer ut av kontroll.

bridgetjonesbaby.jpgBridget Jones' baby

Sharon Maguire, eng. komedie (2016)

Bridget Jones er tilbake! Og som vanlig er livet hennes fullt av komplikasjoner. Det sies at alle gode ting er tre, men det er ikke så enkelt å være Bridget når hun både har følelser for eksen Mark Darcy, så vel som kjekkasen Jack, som hun akkurat har møtt. I alle fall ikke når det viser seg at Bridget venter barn med en av dem. Hadde hun bare visst hvem av dem det er.

 

 

borning2.jpgBørning 2

Hallvard Bræin, norsk komedie (2016)

Da Roy Gundersen slipper ut av fengsel etter to år, for å ha deltatt i et ulovlig gatebilløp, er han fast bestemt på å få livet sitt tilbake på skinner. Han har nådd bunnen, slått konkurs, og i et forsøk på å forbedre livet sitt og være en god rollemodell for datteren Nina, begynner han å jobbe på en bensinstasjon. Når Roys gravide kjæreste arrangerer en "ute av fengsel" fest, dukker noen av hans gamle billøpfiender opp og utfordrer han til å være med på et nytt løp. Løpet skal starte i Fosnavåg og deretter gå gjennom Sverige og Finland før det ender opp i Murmansk. Roy nekter. Han prøver å holde seg på matta og vil heller bruke tiden sin på Nina enn å kjøre billøp. Men når Roy finner ut at Nina skal være med på løpet sammen med kjæresten sin Charlie, må han forsøke å stoppe henne. Løpet blir vilt og vanskelig; over fjell, glatte veier og isete innsjøer. Det blir også en jakt mellom bilene og politiet, som gjør alt de kan for å stoppe løpet.

cafesociety.jpgCafé Society

Woody Allen, am. drama (2016)

New York-gutten Bobby Dorfman krysser landet for å prøve lykken i LA. Det er 1930-årene, Hollywoods gullalder og Bobbys onkel er en vellykket agent for alle de største skuespillerne. Det er tilsynelatende et liv i sus og dus og en evig strøm av champagne, men en ulykkelig forelskelse driver Bobby hjem igjen til New York. Her bruker han erfaring og kontaktnett til å slå seg opp som nattklubbeier for den fasjonable sosieteten. Woody Allen maner her frem en herlig, fasjonabel og dypt romantisk fortelling om drømmer som aldri dør.

 

 

fearwalkdead1dvd.jpgFear the Walking Dead sesong 1

TV-serie, am. horror (2015)

Fear the Walking Dead, som utspiller seg i samme univers som The Walking Dead, men begynner på et mye tidligere tidspunkt, er en skremmende serie som utforsker den gryende starten til et zombieutbrudd. Vi blir med til Los Angeles, en by der folk kommer for å begrave fortiden sin, og der et mystisk utbrudd truer med å forstyrre den lille stabiliteten lærerne Madison Clark og Travis Manawa har klart å skape. Hverdagens slit med å forene de to familiene deres og samtidig håndtere bitre, dagdrømmende og stressede barn, havner i andre rekke når samfunnet begynner å brytes ned, og de må enten fornye seg eller godta de mørkere sidene av seg selv.


fearwalkdead2dvd.jpgFear the Walking Dead sesong 2

TV-serie, am. horror (2016)

Etter å ha vært vitne til nedbrenningen av Los Angeles, går Madison, Travis, Daniel og de sørgende familiene deres om bord i “Abigail”, fortsatt uten å kjenne til det virkelige omfanget av apokalypsen som omgir dem. Men når operasjon Cobalt iverksettes for alvor og militære styrker bomber Sør-California for å utrydde de infserte, drives de døde mot havet. Når gruppen setter kursen mot ukjente havner, oppdager de at vann ikke nødvendigvis er tryggere enn land.

 

 

the-girl-with-all-the-gifts_pk_dvd.jpgThe Girl with All the Gifts

Colm McCarthy, am./eng. science-fiction (2016)

På en strengt bevoktet base blir en gruppe barn studert i et program for å finne kuren til et virus som har herjet kloden med ødeleggende kraft, og forandret befolkningen til blodtørstige zombier, såkalte "hungries". Barna er menneskehetens siste håp for å overleve. Melanie har skoletimer hver dag. Hun blir fraktet til undervisningen bundet til en rullestol, og når de kommer for å hente henne er det med våpnene klare.
Melanie og medelevene er annengenerasjons hybrider - dels hungry, dels menneske. Men til forskjell fra den første generasjonen hungries, som drives utelukkende av ren blodtørst, imponerer Melanie i klasserommet. Hun er meget oppmerksom og oppfinnsom, svært intelligent og elsker læreren. Når basen blir erobret av hungries, klarer Melanie å unnslippe. Bærer hun på nøkkelen til å oppdage en kur for pesten som er i ferd med å utslette hele menneskeheten?

knick1dvd.jpgThe Knick sesong 1

TV-serie, am. drama (2015)

The Knick er et banebrytende drama fra Oscar og Emmy-vinnende regissøren Steven Soderbergh, med Clive Owen i hovedrollen, som også fikk en Golden Globe nominasjon for denne serien. I det The Knick er handlingen sentret rundt Knickerbocker Hospital (kalt The Knick), som står overfor en stor omveltning på grunn av dårlig økonomi og en utvandring av velstående pasienter. Den eneste gjenværende stjernen er Dr. Thackery som sammen med sykehuspersonalet kirurger, sykepleiere og annet personell må kjempe for å holde både seg selv og sykehuset gående.


 

knick2dvd.jpgThe Knick sesong 2

TV-serie, am. drama (2016)

I sesong 2 av det Emmy-vinnende dramaet regissert av Oscar-vinner Steven Soderbergh med skuespiller Clive Owen, finner vi den dyktige kirurgen John Thackery innlagt på sykehus for avhengighet, mens sykehusets styre bestemmer seg for å stenge avdelingen i sentrum av byen og flytte lengre ut. Algernon Edwards gjør hva han kan for å bli Thackerys ettefølger.

 

 

love-and-friendship_dvd.jpgLove & Friendship

Whit Stillman, eng. drama (2016)

Lady Susan Vernon har nylig blitt enkefrue og tar midlertidig residens hos svigerfamilien for å ta avstand fra de fargerike ryktene om kurtisering innad i de dannede kretser. Hun benytter anledningen til å leke Kirsten Giftekniv for sin datter Frederica, og naturligvis for seg selv.
En særs underholdende filmatisering av Jane Austens roman Lady Susan, regissert av Whit Stillman.

 

 

the magnificent.jpgThe Magnificent Seven

Antoine Fuqua, am. western (2016)

Byen Rose Creek er under et strikt og dødelig jerngrep av industrialisten Bartholomew Bogue. De desperate beboerne søker beskyttelse fra syv lovløse dusørjegere og leiemordere: Sam Chisolm, Josh Farraday, Goodnight Robicheaux, Jack Horne, Billy Rocks, Vasquez og Red Harvest. Under forberedelsene til det voldelige oppgjøret, viser det seg at de syv sloss for mer enn bare penger.

 

 

Mr. Robot sesong 2

TV-serie, am. thriller (2016)

I Mr. Robot, vinneren av Golden Globe-prisen for beste TV-serie, følger vi Elliot Alderson, en cyber-sikkerhetsingeniør som blir involvert i hackeraktivistgruppen fsociety, etter å ha blitt rekruttert av gruppens mystiske leder. Den andre sesongen tar opp tråden etter hendelsene der fsociety utførte et hackerangrep på det multinasjonale selskapet Evil Corp, og utforsker følgene av angrepet samt kontrollens illusjon.

 

 

aperfectday.jpgA Perfect Day

Fernando León de Aranoa, spansk drama (2015)

Lokalbefolkningen forsøker å ta hverdagen tilbake, men jordene og veiene er underminerte og brønnene forgiftet. I dette kaoset møter vi en gjeng hjelpearbeidere. “Aid Across Borders” har som viktigste oppgave å rense brønner slik at befolkningen får rent drikkevann. Det er enklere sagt enn gjort når alle mistenkeliggjør alt, FN forlanger at boka skal følges til minste detalj og lokalbefolkningen forsøker å tjene en slant der de ser en mulighet for det.
En absurd komedie om noe som egentlig ikke er til å spøke med. Krigen i Bosnia går mot slutten. Landet ligger i ruiner og gode naboer har blitt bitre fiender. FN-soldater prøver å holde ro og orden, men det murrer fortsatt under overflaten. Gammelt hat har fått ny næring.

raydonovan3.jpgRay Donovan sesong 3

TV-serie, krim (2015)

Alle 12 episodene fra den tredje sesongen av det amerikanske krimdramaet med Liev Schreiber. Satt i Los Angeles, følger vi Ray Donovan, en profesjonell «fikser» som arbeider for et vellykket advokatfirma Goldman og Drexler, der klientene inkluderer de rikeste i Hollywoods elite. I denne sesongen er Ray leid inn for å spore opp den savnede sønnen av en velstående familie og Mickey kjemper for å holde ut pensjonisttilværelsen.

 

 

snowden_dvd.jpgSnowden

Oliver Stone, am. drama (2016)

Oscar-vinnende regissør Oliver Stones har filmatisert den fasinerende og sanne historie om Edward Snowden som ble en av verdens mest ettersøkte menn da han avslørte at NSA, National Security Agency i USA, overvåket privatpersoner ulovlig. Dette er hele historien om hva, hvorfor og hvordan han gjorde det han gjorde. Skrevet og regissert av den Oscar-vinnende regissøren Oliver Stone, med Joseph Gordon-Levitt i hovedrollen som Edward Snowden. Manuset er basert på bøkene The Snowden Files: The Inside Story of the World's Most Wanted Man av Luke Harding og Time of the Octopus av Anatoly Kucherena.


sully.jpegSully

Clint Eastwood, am. drama (2016)

Dette er historien om den Amerikanske piloten Chesley "Sully" Sullenberger, som landet et passasjerfly i Hudson River da det fikk problemer. Men, stormen kom i etterkant. En storm som kunne ødelegge livet til en helt.

 

 

 

under sanden.jpgUnder sanden

Martin Zandvliet, dansk/tysk drama (2015)

Den danske sersjanten Carl Leopold får ansvaret for en gruppe svært unge krigsfanger. De tyske guttene er sendt til den danske vestkysten for å uskadeliggjøre to millioner miner som nazistene gravde ned i sanden under annen verdenskrig. I løpet av fem lange okkupasjonsår har Carl rukket å bygge opp et intenst hat mot tyskerne som nå får utløp i hensynsløs tukt av de tyske guttene. Mens guttene stilles overfor en nesten umulig oppgave, hvor selv det minste feiltrinn kan koste dem alle livet, må Carl kjempe sin egen kamp mot forsoningen.

 


walk in the woods.jpgA Walk in the Woods

Ken Kwapis, am. drama (2016)

Etter å ha tilbrakt 20 år i England kommer Bill Bryson tilbake til USA, der han bestemmer seg for at den beste måten å få nærkontakt med hjemlandet igjen er å vandre på turveien Appalachian Trail med en av sine eldste venner. Forfatteren og hans tørrlagte alkoholikervenn Stephen Katz legger ut på den 3500 km lange Appalachian Trail mens de observerer livet rundt seg og tenker tilbake på sine egne liv. Basert på Bill Brysons roman.



warcraftdvd.jpgWarcraft - The Beginning

Duncan Jones, am. action/eventyr (2016)

Et episk actioneventyr basert på den populære spillserien. Menneskenes verden Azeroth står på randen av krig, idet den invadres av orker som flykter fra sin døende verden Draenor. En portal styrt av sort magi har åpnet seg mellom de to verdenene, og truer med å utslette all sivilasasjon i Azeroth. Menneskenes leder, Anduin Lothar, og orkenes hærfører, Durotan, kjemper på hver sin side av en krig som vil avgjøre fremtiden deres for alltid.