Lørdag 6. oktober fra kl. 10:00

Lørdag 6. oktober fyller vi ditt nærbibliotek med opplevelser, aktiviteter, verksteder og foredrag for store og små.

Det blir grønn og gratis moro for folk i alle aldre, vi håper du blir med!

Vi arrangerer Fun Palaces på bydelsbibliotekene i Loddefjord, på Oasen, på Landås og i Fana.

Arrangementet er del av den internasjonale kulturkampanjen Fun Palaces.

HVA SKJER?

FOREDRAG

Det blir foredrag om naturfilosofi (Sigurd Hverven) og om Hordnesskogen (Kari Øvsthus og Dagfinn Aug. Hole).

FORFATTERSAMTALE

Gert Nygårdshaug kommer både til Loddefjord og Oasen bibliotek for å samtale om sin seneste bok.

FAMILIEVERKSTEDER

Kunstpilotene kommer for å utforske havets hemmeligheter og på Fana bibliotek blir det skogskunst.

MUSIKALSKE INNSLAG

Musikalsk åpning på Landås med det lokale skolekorpset og på Nesttun med sine unge strykere.

RÅVARENE

Råvarene kommer for å lære oss prinsippene bak ZERO WASTE.

FAMILIEFORESTILLING

Den prisbelønte forfatteren og illustratøren Anna Fiske kommer til Fana og Loddefjord med skogseventyr.

Fullt program