Logg inn

Glemt passord?   Registrer deg her.
av Per Vold sist endret 2018-08-09T13:48:23+00:00
I bibliotekets VR-rom kan du teste ut Sony sin VR-teknologi. Her finner du et utvalg VR-spill og VR-opplevelser til PlayStation 4 du kan prøve.

    Batman: Arkham VR        

Kanskje en av popkulturens mest vellykkede superhelt-adapsjoner kan nå også oppleves i VR-formatet. Batman: Arkham starter i Gothams mørke gater, og i løpet av spillet kan du utforske ikoniske steder som Batcave og Wayne Manor på måter du aldri har kunnet før. Batman: Arkham VR har høstet enormt god kritikk, og mange ser på det som det første virkelige gode VR-spillet

Les anmeldelsen til gamer.no her

Aldersgrense: 18+

Tid: ca. 60 min. 

 

 

    Robinson: The Journey 

Robinson: The Journey starter med at romskipet Esmeralda kræsjlander på planeten Tyson III. Ut av skipet stiger protagonisten Robin, og sammen med HIGS, en AI fra skipet, må du lede dem i trygghet på en planet fullt av dinosaurer. Med VR-brillene på er dette en overveldende dinosaur-opplevelse som kan sammenlignes med den første Jurassic Park-filmen.

 

         Aldersgrense: 13+ 

         Tid: ca. 5 timer

 

  Moss 

Moss har fått gode kritikker for sin kombinasjon av historiefortelling og oppgaveløsning i VR. Få, skrives det, har fått VR-spilling så godt til som Moss-skaperne POLYARC. Ferden starter i et bibliotek hvor du inntar rollen som leser av en bok. De fleste bøker er magiske, og denne er intet unntak. Mens du blar blir du fraktet til et fantasiland hvor du møter protagonisten og musen Quill. Men i fantasilandet hvor Quill bor hersker det onskap. Den onde Sarffog har tatt over tronen, i tillegg til at han har tatt Quills onkel til fange. Som leser/spiller skal du hjelpe Quill å bekjempe Sarffog, og sette onkelen fri.


Les Polygons anmeldelse "A small step for a mouse, a giant leap for VR".

Aldersgrense: 13+

Tid: ca. 3-4 timer

 

Les mer om VR-tilbudet vårt her.