Glemt passord?   Registrer deg her.

Hold deg oppdatert om hva som skjer på biblioteket! Nyhetsbrevet vårt sendes ut månedlig, og inneholder informasjon om de største hendelsene på biblioteket den kommende måneden.

Bergen Offentlige Bibliotek bruker informasjonen du oppgir i dette skjemaet, til å sende deg informasjon om arrangementer og nyheter på biblioteket. Viktig: vennligst merk av i boksen under for å gi ditt samtykke:

Du kan når som helst avslutte abonnementet ditt via linken nederst i nyhetsbrevet, eller ved å kontakte oss på post@bergenbibliotek.no. Se bergenbibliotek.no for mer informasjon om personvern på biblioteket.

Vi bruker Mailchimp til utsendelse av nyhetsbrev. Ved å klikke på knappen under for å melde deg på, godtar du at opplysningene du oppgir, blir overført til Mailchimp for behandling. Les mer om Mailchimps håndtering av slike opplysninger her.