av marij — sist endret 2012-09-03T14:29:55+02:00
Etter en storartet avstemning om bergensernes favorittbok i 2011, følger Bergen Leser med oss videre til 2012. I år er vi opptatt av temaet Byen og ikke minst innbyggerne og deres forhold til litteraturen. Vi ønsker å kikke inn i og vise frem bergenske bokhyller gjennom portrett- og arrangementserien ”Vis meg ditt bibliotek”.

I serien presenteres mer og mindre kjente bergensere gjennom intervjuer om deres bokhyller og arrangementer om deres leseropplevelser. Ved slutten av året samles et utvalg av portrettene i en portrettbok full av lesetips. Slik ønsker Bergen Offentlige Bibliotek å spre lesetips og inspirere bergenserne til å lese mer!

Ønsker du å vise frem de 10 beste bøkene i din bokhylle, finne ut hva litterær teatersport er eller være med å debattere ytringsfrihet? Bergen Leser 2012 kommer til å være fullt av store og små arrangementer, konkurranser og happenings, og dette er bare noe av det vi kommer til å presentere i løpet av året.

Barn inn i Bergen Leser 2012

Nytt for i år er at Bergen Leser også utvikler tilbudet til barn. Gjennom arrangementer om barnebøker, bøker om skating og fokus på tegneserier ønsker vi å nå ut til barn i hele Bergen.