Glemt passord?   Registrer deg her.
av maris — sist endret 2016-11-16T11:25:20+01:00
Fortsatt ledige plasser til Bergen Lesers slippfest! Få med deg bibliotekets julegave til bergenserne! Boken ”Vis meg ditt bibliotek” slippes fredag 7. desember.
Fredag 7. desember 18:30
Hovedbiblioteket, musikkavdelingen i 2. etg

Skal man tro den norske handelsstanden, er jula godt i gang allerede, så hva passer bedre enn å annonsere det som vil bli Bergen Offentlige Biblioteks julegave til dere lånere?

Fortsatt ledige plasser: påmelding her.

I løpet av det siste året har flere vært i sving for å kartlegge byens personlige biblioteker. Forfatter Mette Karlsvik har reist rundt til kjente personer i bybildet, og bedt dem fortelle om boksamlingene sine. I tillegg er flere av lånerne på filialene våre blitt huket tak i, for å fortelle om sine største leseopplevelser. Resultatet er nå samlet i bokform, og vil gis ut gratis til våre eksisterende og fremtidige lånere.

Den 7. desember skal vi ha en formidabel slippfest, der flere av bidragsyterne i boken vil delta i programmet. Intervjuer Mette Karlsvik vil selv bli intervjuet om sitt bibliotek. Adele Duus skal på sitt særegne vis snakke om det å formidle litteratur til barn. I tillegg vil vi arrangere en uformell sofaprat, mellom forfatter Marit Eikemo, politiker Jette Christensen, litteraturprofessor Arild Linneberg, og ordstyrer Erlend O. Nødtvedt.

Dørene åpner kl. 18.30, og det vil bli velkomstdrink og mingling frem til programmet starter klokken 19.00.

Med dette vil vi oppsummere og avslutte Bergen Leser 2012, og vi håper du vil bli med på feiringen!