Logg inn

Glemt passord/pinkode?   Registrer deg her.

Grønn Fun

Grønn Fun er et prosjekt støttet av Nasjonalbiblioteket, der målet er å legge til rette for grønn skaperglede lokalt. Vi ønsker å bevisstgjøre folk i alle aldre på hva de kan gjøre selv for å bidra til det grønne skiftet.

I samarbeid med ulike miljøorganisasjoner vil vi gjennom hele september invitere til grønne verksteder og foredrag på de ulike bydelsbibliotekene. Vi avslutter Grønn Fun med en aktivitetsdag som er ledd i den internasjonale kulturkampanjen Fun Palaces den 6. oktober.

Aktiviteter i prosjektet annonseres i bibliotekets programhefte og på nett- og facebooksider.

Fun Palaces handler om å komme sammen i et nabolag for å dele gleden over å lære noe nytt. Grønn Fun

Fun Palaces - aktivitetshelg i Bergen 6. oktober

Loddefjord-001.jpg

Prøv noe nytt – del det du kan!

Fun Palaces handler om å komme sammen i et nabolag for å dele gleden over å lære noe nytt. Ikke som passiv tilskuer, men som aktiv deltaker. Det er en aktivitetshelg som er arrangert av lokale krefter – gratis, åpen og for alle aldre!

Fun Palaces har sitt utspring i Storbritannia, og arrangeres for første gang i Bergen 6. oktober 2018. Det blir en feiring av de ferdigheter og lidenskapelige interesser som finnes blant menneskene i et nabolag, enten det handler om kunst, vitenskap, håndarbeid, idrett eller noe helt annet.

Vi samarbeider med en rekke frivillige organisasjoner og ulike kommunale etater, men vil gjerne ha flere med på laget. Det blir Fun Palaces på bydelsbibliotekene i Loddefjord, Oasen, Landås og Fana.

Har du noe du har lyst til å lære fra deg? Vil du være med å arrangere? Ta kontakt med ditt lokale bibliotek, eller send en e-post til kristi@bergenbibliotek.no

Mer om Fun Palaces-kampanjen finner du her: www.funpalaces.co.uk


Kommende grønne arrangementer