Logg inn

Glemt passord?   Registrer deg her.

Grønn Fun

I hele september fokuserer vi på enkle grep som du kan gjøre selv for å leve mer bærekraftig. Kom innom ditt lokale bibliotek og bli inspirert til å tenke grønt du også!

Det kan være gøy å tenke grønt

Klimaendringene er skremmende. Du har lyst til å leve mer miljøvennlig, men hvor skal du begynne?

I hele september fokuserer vi på enkle grep som du kan gjøre selv for å leve mer bærekraftig. I samarbeid med ulike miljøorganisasjoner inviterer vi til grønne verksteder og foredrag på de ulike bydelsbibliotekene. Vi avslutter Grønn Fun med en aktivitetsdag som er ledd i den internasjonale kulturkampanjen Fun Palaces den 6. oktober.

Grønn Fun er et prosjekt støttet av Nasjonalbiblioteket, der målet er å legge til rette for grønn skaperglede lokalt. Vi ønsker å bevisstgjøre folk i alle aldre på hva de kan gjøre selv for å bidra til det grønne skiftet.

Fun Palaces handler om å komme sammen i et nabolag for å dele gleden over å lære noe nytt. Grønn Fun

Fun Palaces - aktivitetshelg i Bergen 6. oktober

Loddefjord-001.jpg

Prøv noe nytt – del det du kan!

Bli med på en aktivitetshelg i ditt nærmiljø – gratis, åpen og for alle aldre.

Fun Palace handler om å komme sammen, ha det gøy og dele kunnskap. Konseptet har sitt utspring i Storbritannia og arrangeres for første gang i Bergen 6. og 7.oktober i år. I 2017 ble det arrangert Fun Palaces i 11 land, med flere hundre ulike lokalsamfunn og organisasjoner. Vi arrangerer Fun Palaces på bydelsbibliotekene i Loddefjord, Oasen, Landås og Fana.

Vi samarbeider med en rekke ulike organisasjoner og etater, men vil gjerne ha flere med på laget.

Har du noe du har lyst til å lære fra deg? Vil du være med å arrangere? Ta kontakt med ditt lokale bibliotek, eller send en e-post til kristi@bergenbibliotek.no

Mer om Fun Palaces finner du her: www.funpalaces.no


Kommende grønne arrangementer