av Helene Madsen sist endret 2017-01-16T10:45:19+01:00
Nok et nytt år er kommet, som betyr at det også kommer nye spill. Men hva er det som møter oss i 2016? Dette er mine topp 10 spill som (forhåpentligvis) kommer i 2016!

Helene_64

Helene: Lever for rollespill og åpne verdener. "Er der magi? Jeg liker magi."


 

1. Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 (februar 2016)
Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4

Etter avslutningen av manga-serien Naruto, er det fint at det fortsatt kommer spill og anime. Ultimate Ninja- serien er et godt “fighting- og adventure”-spill, som inkluderer mer enn 80 karakterer fra det store universet som hører til Naruto.


2. The Legend of Zelda for WiiU (en gang i 2016)The Legend of Zelda for WiiU

Et av problemene med WiiU er at det ikke var mange store titler klare når de lanserte konsollen. Sakte, men sikkert har de fikset dette med Super Mario-spill, Super Smash bros., og nå kommer endelig Zelda! Ikke mye er sagt om historien i spillet, bortsett fra at mye skal være over jordens overflate og at verdenen vil bli større enn noensinne.


Telltale Batman

3. Telltale Batman (en gang i 2016)

Telltale annonserte tidligere i fjor at de har i utvikling et Batman-spill. Etter å ha spilt deres Game of Thrones-spill, så ser jeg virkelig frem til dette. Selv om de ikke har sagt noe om hva det skal handle om enda.

 


Pokemon GO

4. Pokemon GO (en gang i 2016)

Pokemon i real life? Vel, på en måte. Pokemon Go er et mobilspill som kommer for iOS og Android.Sammen med et armbånd kalt Pokemon Go plus, skal du kunne oppdage pokemon rundt omkring i den virkelige verden og fange de. Akkurat som i tv-serien! Idéen høres kjempekul ut, men vi får se hvordan det blir i praksis, og om det vil fungere i Norge.


Mass Effect: Andromeda

5. Mass Effect: Andromeda (Q4 2016)

Mass Effect avsluttet historien om Shepard med et fantastisk godt spill. Når de så annonserte et fjerde spill er det vanskelig å ikke bli litt skeptisk. Noen ganger må en serie bare få lov til å bli avsluttet. Jeg håper bare ikke dette blir ett spill for mye i Mass Effect-serien. Men, selv med min skepsis, ser jeg frem til hva BioWare kommer med denne gangen.


Rise of the Tomb Raider

6. Rise of the Tomb Raider (Win. Q1 & PS4 Q4 2016)

Spillet kom til Xbox i november, men jeg som spiller på PS4 må vente. Urettferdig! Men jeg vente, og gleder meg til oppfølgeren av det eneste Tomb Raider-spillet jeg virkelig har likt! Det skal bli spennende å se hvordan hendelsene fra 2013s Tomb Raider har påvirket Lara Croft, og hva som skjer videre.


7. Final Fantasy XV (en gang i 2016)FF XV

I 10 år har dette spillet vært i produksjon, og jeg har ventet på det siden jeg spilte Final Fantasy XIII i 2009. I 7 år har jeg altså ventet på dette spillet, som originalt ble kalt for Final Fantasy XIII-versus. Jeg er glad for at de legger mye arbeid i det, og at spillet ikke blir rushet som hos mange andre produsenter. Men nå har vi kommet til det punktet hvor jeg håper det lever opp til forventningene 10 år med venting har skapt.


 

Valkyria: Azure Revolution

8. Valkyria: Azure Revolution (forventet 4Q av 2016 i Japan, resten av verden uvisst)

Valkyria-serien får endelig et nytt spill til konsoll! Det har tidligere kommet II og III til PSP, og nå kommer det endelig et spill til PS4! For de som ikke har spilt noe av Valkyria så er det et “real-time strategy” og “third-person shooter”. Det er et av de vanskeligste spillene jeg har spilt, men også et av de mest gledelige spillene å spille. Det er en fanastisk følelse når du endelig får det til! Valkyria introduserte meg til “permanent death for non-story characters”, som betydde at om du lot andre soldater stå stille i for mange runder, ville fienden til slutt drepe dem. Jeg gleder meg til å se hva de har å tilby i Azure Revolution!

Mirros edge 2

9. Mirror's Edge Catalyst (26. mai)

Mirror’s Edge var en ny opplevelse å spille. Et plattform-spill som ikke lignet noen av de andre jeg hadde spilt før. Etter åtte år kommer Mirror’s Edge Catalyst, som er en reboot og går lengre tilbake i Faith sin historie og opprinnelse. Det skal bli interessant å se mer om Faith og den verden hun lever i.


Kingdom hearts III

10. Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue (en gang i 2016) / Kingdom Hearts III (well, who knows)

Sukk. Jeg ser en trend hos Square Enix. De siste spillene i Kingdom Hearts-serien skal få en remastring. Alle sammen. Dét gleder jeg meg veldig til, endelig Kingdom Hearts for PS4! Flott det, men... her er en idé, ok? Kingdom Hearts III? Gjerne i 2016? Please?