Logg inn

Glemt passord?   Registrer deg her.
av Lasse Jørgensen sist endret 2019-12-04T14:58:51+01:00
Vil du arrangere sjakk-kurs, konkurranser eller spill-kvelder på biblioteket?

Spiller du sjakk, og ønsker å dele aktiviteten med andre? Om du vil lære eller øve sjakk i uformelle omgivelser, om du ønsker å delta som frivillig som del av arrangementorganisering og -utførelse, eller vil dele din entusiasme om sjakk med likesinnede - vi vil høre fra deg! 

I fra våren 2020 har biblioteket sjakk på kalenderen, med alt fra kurs til turneringer til sjakk-prat og amatør-mesterskap. Vi har allerede mottatt god drahjelp fra Sjakk og samfunn i form av informasjonspakker, sjakkspill og kontakt med frivillige, men vil gjerne også få kontakt med flere sjakk-interesserte i lokalmiljøene rundt om i Bergen. Hvis du vil bli kjent med bibliotekets planlagte sjakk-tilbud, ønsker å hjelpe til, eller vil sette i gang med eget opplegg - gi oss en lyd.

Ta kontakt på epost for spørsmål: spill@bergenbibliotek.no

Sjakksatsingen i biblioteket blir gjort med hjelp av Sjakk og samfunn, "(...) et landsomfattende prosjekt i regi av Norges Sjakkforbund (NSF) (hvis) visjon er at alle i samfunnet skal få muligheten til å få en bedre hverdag gjennom sjakkspilling."