av Lasse Jørgensen sist endret 2022-10-03T12:38:13+02:00
Formel 1 på verdens mest kjente baner.
Torsdag 27. oktober 18:00
På Twitch

For fans av sporten er Formel 1 kongen av racing - ingenting er råere eller raskere. Klarer spillteamet å hevde seg i konkurransen, eller blir det publikumsplass i pitstop-en etter første utforkjøring?

I videoserien Første timen av møtes spillteamet på Twitch for sammen å oppleve første timen av et spill i bibliotekets spillsamling.

Følg med i levende live på bibliotekets Twitch-kanal torsdag kl. 18:00, eller se opptak på YouTube i ettertid.

Følg hendelsen på Facebook her.

LÅN SPILLET TIL PLAYSTATION 4 HER.

LÅN SPILLET TIL XBOX ONE HER.

Første timen av F1 22

Formel 1 på verdens mest kjente baner.

• Torsdag 27. oktober
  • På Twitch

Følg hendelsen på Facebook her.

LÅN SPILLET TIL PLAYSTATION 4 HER.

LÅN SPILLET TIL XBOX ONE HER.