av Lasse Jørgensen sist endret 2022-09-21T11:28:19+02:00
Sydhavsbølger, svaiende palmer, Havanna-musikk - og revolusjon!
Torsdag 24. november 14:00
På Twitch

Spillteamet lander med føttene først på den karibiske øyen Yara. Klarer spillteamets "Che" å lede folket til frihet? Eller ender de opp på feil side av amerikansk-støttede geværmunninger?

I videoserien Første timen av møtes spillteamet på Twitch for sammen å oppleve første timen av et spill i bibliotekets spillsamling.

Følg med i levende live på bibliotekets Twitch-kanal torsdag kl. 14:00, eller se opptak på YouTube i ettertid.

Følg hendelsen på Facebook her.

LÅN SPILLET TIL PLAYSTATION 4 HER.

LÅN SPILLET TIL PLAYSTATION 5 HER.

LÅN SPILLET TIL XBOX SERIES HER.

Første timen av Far Cry 6

Sydhavsbølger, svaiende palmer, Havanna-musikk - og revolusjon!

• Torsdag 24. november
  • På Twitch

Følg hendelsen på Facebook her.

LÅN SPILLET TIL PLAYSTATION 4 HER.

LÅN SPILLET TIL PLAYSTATION 5 HER.

LÅN SPILLET TIL XBOX SERIES HER.