av Lasse Jørgensen sist endret 2022-09-15T11:23:25+02:00
Svi gummi sammen med spillteamet!
Torsdag 29. september 14:00
På Twitch

Siden dataspillenes barndom har racing-sjangeren vært uhyre populær. GRID Legends gir oss muligheten til å konkurrere mot venner, fremmede eller spillet egen AI, på racing-baner fra virkeligheten og på fantastiske arenaer fra spilldesignernes fantasi. Klarer spillteamet å følge veien i to hundre kilometer i timen, eller burde de heller holde seg til el-sparkesykkelen?

I videoserien Første timen av møtes spillteamet på Twitch for sammen å oppleve første timen av et spill i bibliotekets spillsamling.

Følg med i levende live på bibliotekets Twitch-kanal torsdag kl. 14:00, eller se opptak på YouTube i ettertid.

Følg hendelsen på Facebook her.

LÅN SPILLET TIL PLAYSTATION 4 HER.

LÅN SPILLET TIL PLAYSTATION 5 HER.

LÅN SPILLET TIL XBOX ONE / SERIES HER.

Første timen av Grid Legends

Svi gummi sammen med spillteamet!

• Torsdag 29. september
  • På Twitch

Følg hendelsen på Facebook her.

LÅN SPILLET TIL PLAYSTATION 4 HER.

LÅN SPILLET TIL PLAYSTATION 5 HER.

LÅN SPILLET TIL XBOX ONE / SERIES HER.