av Lasse Jørgensen sist endret 2022-05-04T11:25:56+02:00
Torsdag 19. mai 14:00
På Twitch

5556 8500

Lego-spillet har skyhøye ambisjoner, og strekker seg gjennom fortellingen fra alle ni Star Wars-filmene. Er Lego-innpakningen egnet en så storslått saga, eller ender spillteamet opp med et ubyggelig kaos av løse brikker?

I videoserien Første timen av møtes spillteamet på Twitch for sammen å oppleve første timen av et spill i bibliotekets spillsamling.

Følg med i levende live på bibliotekets Twitch-kanal torsdag kl. 14:00, eller se opptak på YouTube i ettertid.

Følg hendelsen på Facebook her.

Første timen av Lego Star Wars: the Skywalker saga

Evig populære Lego-lyssabler.

• Torsdag 19. mai
  • På Twitch

Følg hendelsen på Facebook her.