av Lasse Jørgensen sist endret 2024-05-14T14:49:47+02:00
Hovedbiblioteket, Auditoriet

Grimmalkin Hiestand
5556 8500

"Tiden er snart inne for PAW Patrol Day-festivalen, og alle i Adventure Bay gleder seg –bortsett fra ordfører Humdinger og Kattegjengen. Humdinger har tatt alle festivalplakatene og lager kaos i det nye superluftskipet sitt. Det kommer til å kreve full innsats fra hele valpegjengen – Chase, Skye, Marshall, Rubble, Zuma, Rocky, Everest og Tracker – for å stoppe Humdinger og redde festivalen. Kast deg ut i en åpen PAW Patrol-verden der du reiser mellom Adventure Bay, Jake’s Mountain, jungelen og Barkingburg på oppdrag inspirert av klassiske PAW Patrol-episoder, enten alene eller sammen med en venn med delt skjerm (Kontroller kreves for spill med 2 spillere med delt skjerm). Du kan tilpasse spillet med utallige samleobjekter, som emotes, valpemerker, stempler, kostymer, klistremerker til bilene og kunstverk til Chickaletta-utstillingen. Passer for: Barn 3+. Utvikler: 3DClouds."

- beskrivelse v. Biblioteksentralen.

Første timen av kan du sammen med spillteamet på Bergen Offentlige Bibliotek oppleve første timen av et spill i bibliotekets samling. Spillene er tilgjengelig til hjemlån, ofte til forskjellige spillplattformer.

Første timen av sendes direkte fra Auditoriet på Hovedbiblioteket, og er åpent for publikum. Du kan også se hendelsen på bibliotekets YouTube-kanal direkte, eller som opptak i ettertid.

LÅN SPILLET: PlayStation 4 // PlayStation 5 // Switch

Følg hendelsen på Facebook.

Første timen av Paw Patrol World

Bli kjent med spillet sammen med spillteamet

• Torsdag 30. mai
  • Hovedbiblioteket, Auditoriet

- beskrivelse v. Biblioteksentralen.

LÅN SPILLET: PlayStation 4 // PlayStation 5 // Switch

Følg hendelsen på Facebook.