av Lasse Jørgensen sist endret 2022-08-16T14:44:09+02:00
Torsdag 25. august 14:00
På Twitch

Rain Games inviterte oss først inn i steampunk-tårnet Teslagrad, og gir oss nå en smakebit av den større verdenen omkring i World to the West. Fire hovedpersoner, fire særegne problemløsningsmetoder - fire ganger hodepine for spillteamet?

I videoserien Første timen av møtes spillteamet på Twitch for sammen å oppleve første timen av et spill i bibliotekets spillsamling.

Følg med i levende live på bibliotekets Twitch-kanal torsdag kl. 14:00, eller se opptak på YouTube i ettertid.

Følg hendelsen på Facebook her.

Første timen av World to the West

• Torsdag 25. august
  • På Twitch

Følg hendelsen på Facebook her.