Min dyreklinikk i Afrika (DS)

av Arild Ness sist endret 2016-12-22T18:27:21+01:00
Du spiller en kvinnelig veterinær på en dyreklinikk i Afrika. Her får du nærkontakt med alt fra løver til zebraer mens du passer på at den daglige driften går strykende.

Min dyreklinikk i Afrika

Pan Vision, 2008

Å være veterinær er ingen spøk. I hvert fall ikke i Afrika. Omringet av spennende, farlige og noen rare dyr er det ditt ansvar å drive en dyreklinikk på en velsmurt måte. Utfordringene står nærmest i kø. Du kommer i kontakt med mange forskjellige dyr, alt fra knurrende løver til blytunge elefanter og må kunne teste pasientene dine for sykdommer, gi dem riktig behandling og motarbeide potensiell smitte. 

Selvsagt handler veterinæryrket om å passe på dyrenes ve og vel. Men også andre aspekt ved klinikkdrift er viktig, som for eksempel å sørge for at dere får en fornuftig økonomi opp i det hele. For her gjelder det ikke minst om å utvikle klinikken og legge til rette for at dere kan ta inn og behandle enda flere eksotiske dyr etterhvert.

For å prestere opptimalt må du må også passe på gi deg selv nok søvn og mat. På mange måter minner da også spillet mye om The Sims. Og som i det spillet lønner det seg sjelden å slurve med daglige rutiner.

Min dyreklinikk i Afrika er et lærerikt og gøyalt spill. Man får god kjennskap til dyrene i Afrika, hvordan de lever, hvilke sykdommer de kan rames av, og hvordan disse igjen kan forebygges.