Skate 2

av Per Eide sist endret 2016-12-22T18:27:21+01:00
Skate 2 er for deg som elsker skating, men som ikke helt tørr å bruke brettet, eller for deg som elsker å skate, men pga. regn, snø og is mener det er uansvarlig å skate ute.

Skate 2

EA, 2009

I forgangsspillet Skate It ødela jordskjelv hele byen. Byen er nå bygget opp igjen, men i motsetning til skateparadiset byen var er nå skating forbudt og securitasvakter ansatt av Mongo Corp. vokter byen. Magasinene The Skateboard Mag og Thrasers trosser myndighetene og det private vaktselskapet og utfordrer skatere til å utføre forskjellige utfordrende og farlige skateoppdrag rundt omkring i byen. Spillets progresjon er å utfordre disse oppdragene på best mulig måte, og vanskelighetsgraden øker i takt med at dine skateferdigheter blir bedre.

Skate 2 er for deg som elsker skating, men som ikke helt tørr å bruke brettet, eller for deg som elsker å skate, men pga. regn, snø og is mener det er uansvarlig å skate ute. Med andre ord et svært autentisk skatespill. I Skate 2 har det blitt tilført en rekke nye triks siden Skate og Skate It, og spillet er langt mer brukergenerert enn tidligere. Du kan nå lage dine egne spots som du kan laste opp på Playstation Network. Disse spotsene er dog konkurranseutsatt, og du kan tape dem om noen slår din rekord. I tillegg kan du dresse opp din egen person, og ulikt fra tidligere kan du både være mann og kvinne.

Skate 2 har også et herlig soundtrack. Den salige blanding av punk, rock'n roll, hip-hop og verdensmusikk gir spillet et utmerket lydbilde. Sjekk ut et utvalg låter av soundtracken på spotify
PEGI 16

Spillere: Singel, multi og online multiplayer


Kilder

Trailer