Glemt passord?   Registrer deg her.
av Arild Ness sist endret 2018-12-21T12:06:52+01:00
Folkebibliotekene og frivillige organisasjoner har fått 1 420 000 kroner fra Gjensidigestiftelsen for å videreføre arbeidet med prosjektet Rom for møter. Prosjektet ønsker å vise mangfold og fremme inkludering gjennom å skape møteplasser.

Det Felles Innvandrerråd i Hordaland samarbeider med Bergen Offentlige Bibliotek og Hordaland fylkesbibliotek om inkluderingsprosjektet Rom for møter. I prosjektet ønsker man å styrke samarbeidet mellom folkebibliotekene og frivillige organisasjoner.

Rom for møter vil skape aktiviteter der norske og minoritetsspråklige kan møtes på en likeverdig måte rundt felles interesser, som for eksempel  etablering av lokale språkkaféer, deling av tradisjoner og kunnskap innen håndarbeid/håndverk, kystkultur og kurs for flerspråklige gründere.

Prosjektet har fått tilsammen 2 420 000 kroner til aktivitet i Bergen og Hordaland fra 2016 fram til 2020 fra Gjensidigestiftelsen.