av Arild Ness sist endret 2021-09-27T15:37:34+02:00
Vi søker frivillige til å jobbe med språkkafé på dag- og/eller kveldstid på bibliotekene. Du vil få opplæring av erfarne frivillige og bibliotekansatte. Passer bra for studenter som ønsker erfaring fra frivilligarbeid.

Språkkafeen på Hovedbiblioteket foregår på onsdager kl. 12:45 og på torsdager kl. 18:00. Språkkafeen på Fyllingsdalen bydelsbibliotek i Oasen foregår på torsdager kl. 17:30 til 19:00.

Oppstart for høsten er 15. og 16. september (Hovedbiblioteket). Oppstart for Oasen etter avtale med frivillige.

Ta en givende, hyggelig utfordring og bli med! Du får en attest om du ønsker det.

Er du interessert i å bli frivillig på Hovedbiblioteket eller ønsker mer informasjon kan du sende en e-post til Siv Røyneland på siv.royneland@bergen.kommune.no

Interesserte frivillige for Fyllingsdalen bydelsbibliotek kan ta kontakt med Christine Solbakken Thorvaldsen på christine.thorvaldsen@bergen.kommune.no.