Logg inn

Glemt passord?   Registrer deg her.
av Thea Kathrine Johannessen — sist endret 2016-12-05T10:49:18+01:00
Det finnes faktisk viktigere ting i verden enn å være så himla kreativ hele tiden, sier alt-mulig-damen Charlotte Myrbråten.

Hei, hvem er du, og hva gjør du?

Jeg heter Charlotte Myrbråten. Kroppen er fra Drammen, men hjertet er i Bergen. Jeg er musikk- og teaterkritiker i Bergens Tidende, Aftenposten og Klassekampen og debattredaktør i Fett. Jeg arrangerer konserter under navnet Full Pop og spiller litt musikk ute. Glad i sport og spel og tidsskrift. Driver nynorsk- og tilbudsbloggen Superforbrukaren: http://superforbrukeren.blogg.no. Snart begynner jeg på Bergen Offentlige Bibliotek som prosjektleder for Bergen Leser.

Hva inspirerer deg?

Jeg tenker best sammen med andre og har noen helt ubeskrivelig lure og kule venner. Sammen skriver vi og lager ting ting av ymse kvalitet. Ellers liker jeg å reise med buss og tog. Glo. Og Sverige. Sverige inspirerer meg!

Seriöst är värdelöst, seriöst är värdelöst

Seriöst är värdelöst, seriöst är värdelöst

 - Doktor Kosmos

Hvem inspirerer deg?

Hmmmm...Det svenske bandet Doktor Kosmos inspirerer meg. Kapitalen av Karl Marx og Lily Allen også. Og Susanne Sundfør. Og skribenten Marta BreenOg Silje Sandnes. Hun er crazy morsom. Selv etter hun akkurat ble mor. DET er det ikke alle som klarer.     

Har du hørt om Demoteket? Og har du noen tips til kreative mennesker som vil nå ut? 

Jeg hadde ikke hørt om det. Men NÅ er jeg fan. Det virker kuli, og jeg skal sjekke det ut videre. Det er viktig å like det du gjør. Og om du liker det, så er det sannsynlig at noen andre liker det også. Det er ikke et mål på død og liv at alle må være så himla kreative alltid. Det finnes faktisk viktigere ting her i verden!

Lik Demoteket på Facebook!