Glemt passord?   Registrer deg her.
av Thea Kathrine Johannessen — sist endret 2016-12-05T10:49:19+01:00
Mye kvalitetskunst er nok gått tapt fordi mennesker ikke tør å vise det de har laget, tror Yngve Andersen.

Hei, hvem er du og hva driver du med?

Hei! Mitt navn er Yngve Andersen og jeg er 27 år. Jeg er låtskriver, gitarist og tekstforfatter i rockebandet Blood Command. Driver det lille plateselskapet Loyal Blood Records, og er musikkprodusent.

Hva inspirerer deg?

Annen musikk og filmer/serier/bøker er ofte blant hovedkildene når en idé til en sang popper opp i hjernen min, men situasjoner en har vært i, skulle ønske en aldri hadde vært i, eller skulle ønske en kunne få oppleve er vel så inspirerende og definerende for tekstuniverset jeg opererer i.

Hvem inspirerer deg?

Mennesker som lager kunst for kunstens skyld, og ikke for å stige på rangstigen, eller som en bedriftsidé for å tjene penger. Mennesker som tenker likt som meg, og mennesker som tenker helt motsatt. Det er viktig å vite om flere sider om, og syn på, livet og ting en ikke nødvendigvis er enig i.  Av konkrete mennesker som inspirerer meg, vil jeg si at trommisen jeg er så heldig å få spille med, Sigurd Haakaas er en slik person. Han er en arbeidshest og vet godt at god musikk ikke kommer uten dedikasjon.

Har du hørt om Demoteket?

Ja, jeg har hørt om Demoteket, og det høres ut som en fantastisk sjanse for kunstner-, forfatter-, og artistspirer som vil vise det de sitter inne med. Mye kvalitetskunst er nok gått tapt fordi mennesker ikke tør å vise det de har laget, og ikke tror at det er bra nok. Hvis du sitter inne med noe du vil få ut, er det eneste å gjøre å sette igang. Hvis du bare får én person i hele verden til å føle seg bra når de konsumerer prosjektet ditt, er det fortsatt verdt hvert sekund du har brukt på det. Hvis noen sier at du ikke kommer til å klare det - vis dem at de tar feil :)

Lik Demoteket på Facebook!

Se Blood Commands hjemmeside.