Logg inn

Glemt passord?   Registrer deg her.
av Thea Kathrine Johannessen — sist endret 2016-12-05T10:49:18+01:00
Hva venter du på?? spør Linn.

Hei, hvem er du, og hva gjør du?

Jeg heter Linn Baalsrud Gravdahl, og jeg befinner meg for tiden blant fjell og fjord i Florø. Etter å ha drevet med litografitrykking i Havana og jobbet noen år som designer i Melbourne, flyttet jeg tilbake til Norge. Jeg ble tildelt støtte fra Innovasjon Norge i 2011 og startet da, i samarbeid med storebror Thomas, produksjon av kunstkort under navnet Bebop & Lula. Kortene lages ved hjelp av en tradisjonsrik trykkemetode som kalles letterpress (boktrykk). Det som skiller letterpress fra andre teknikker er evnen til å lage en fordypning i papiret. Trykkpressa er fra 50-tallet, veier ett tonn og har sjel.

For tiden designer jeg også papirprodukter for bl.a. interiørkjeden Home & Cottage.

Hva inspirerer deg?

Alt mulig! Mennesker, reiser, natur, musikk, bøker, stemninger... Jeg elsker å ta med meg polaroidkameraet mitt på skattejakt når jeg er på et nytt sted. Andre kreative som inspirerer meg er Tim Walker, Wes Anderson og Quentin Blake for å nevne noen.

Har du hørt om Demoteket? Og har du noen tips til kreative mennesker som vil nå ut?

Demoteket gir deg en super mulighet til å nå ut og inspirere andre! Hva venter du på? Som danser og koreograf Martha Graham en gang sa: "There is a vitality, a life force, an energy, a quickening that is translated through you into action, and because there is only one of you in all time, this expression is unique. And if you block it, it will never exist through any other medium and will be lost.”

Lik Demoteket på Facebook!