Logg inn

Glemt passord?   Registrer deg her.
av Thea Kathrine Johannessen — sist endret 2016-12-05T09:49:18+00:00
Razikas Marie Amdam er en åpenhjertig låtskriver. Men hun har ikke alltid vært like modig. Stol på talentet ditt, er hennes råd.

Hei, hvem er du og hva gjør du?

Jeg er Marie Amdam, og er 21 år. Jeg er låtskriver, vokalist og gitarist i Razika og studerer også nordisk litteratur på Universitetet i Bergen.

Hva inspirerer deg?

Det er veldig mye som er inspirerende. Livet rundt deg, familie, venner og mennesker man møter kan oppleves svært inspirerende. Men musikk, bøker og filmer er veldig viktig.

 

Hvem inspirerer deg?

Engasjerte mennesker som er ambisiøse og vil noe! Jentene i bandet er også veldig inspirerende å jobbe med. Og vår produsent Yngve Sætre!

for jeg vil lese dine bøker

jeg vil se ditt hjem

noe sier meg at du ikke glemmer det som var

sånne som deg kommer ikke i fleng

og jeg liker deg best for du ligner på min far

- utdrag fra Vondt i hjertet


Har du hørt om Demoteket? Og har du noen tips til kreative mennesker som vil nå ut?

Jeg har hørt om Demoteket, ja. Husker jeg vegret meg for å sende inn bidrag da jeg var yngre. Hadde en del tekster som jeg ville at folk skulle lese, men turte ikke å sende de inn. Merker jeg angrer litt på dette i dag, synes det er en utrolig kul mulighet for å få vist frem hva man jobber med. Mitt eneste tips til kreative mennesker er å ikke være redd for å vise frem det du jobber med! Vil du bli sett, lest, hørt er det kun du som kan ta det første skrittet og vise deg frem. Stol på talentet ditt!

 

Lik Demoteket på Facebook!