Glemt passord?   Registrer deg her.
av Per Vold sist endret 2016-12-05T09:49:18+00:00
Ketil Mosnes var med å starte opp Datarock, og han har gjort Hurtigruten kul for de under 40. Nå gir han deg råd om alt fra det som gjør en artist interessant til det som gjør et knekkebrød godt.
Hei, hvem er du og hva gjør du?
Jeg heter Ketil Mosnes, er 36 år gammel, og sysler med ditt og datt. Av musikalske sysler så er det vel prosjektet BAERTUR som er det mest nevneverdige for tiden.

Hva inspirerer deg?
Det er jeg sannelig ikke sikker på. Det kan sikkert være alt fra en fjelltur til en kul film. Eller et knekkebrød med gulost. I alle fall hvis det er en skikkelig god gulost.

Det er ikke rart Demoteket elsker Baertur!

Hvem inspirerer deg?
Jeg blir nok ikke så lett inspirert av andre mennesker lenger, det skjedde oftere da jeg var yngre. Når det er sagt, så finnes det jo noen folk som jeg alltid kommer tilbake til. Neil Young og David Byrne, for eksempel. Det er vanskelig å ikke bli i alle fall litt inspirert av slike folk hvis man driver med rocke-aktig musikk selv.

Har du hørt om Demoteket? Og har du noen tips til kreative mennesker som vil nå ut?
Jeg har hørt om Demoteket ja. Det virker som en god idé, og det er godt mulig at jeg ville ha benyttet meg av det selv, dersom jeg var ung og lovende i år 2013.

Tips til folk som vil nå ut? Hm… Jeg tror det viktigste er at man til en viss grad skiller seg ut og har et særpreg. Jeg mener, hva er vitsen med å lage noe som høres prikk likt ut som f.eks Coldplay? Eller Bob Dylan? Vi HAR jo allerede Coldplay og Bob Dylan, og vi trenger strengt tatt ikke flere kopier.

I tillegg tror jeg det er en fordel hvis ambisjonene om å skape noe som er BRA er større enn ambisjonene om å tjene masse penger og komme på Skavlan.

Følg Demoteket på Facebook!