Glemt passord?   Registrer deg her.
av Per Vold sist endret 2016-10-19T11:35:15+00:00
Konseptkunst, papirklipp, fotografi, musikk - her er et knippe bøker til inspirasjon for deg som vil gjøre det selv, og levere bidrag til Demoteket.

Demotekets inspirasjonssamling

Rune Johansen: "Hiv mannskjiten"

Det er gjerne en kunst i seg selv å få øynene opp for det som ligger aller nærmest. Finn inspirasjon til foto eller andre uttrykksformer i denne fantastiske fotoboken. Vi anbefaler også en titt i andre fotobøker av den selvlærte fotografen, for eksempel "Så lenge det vara".

Mannskjiten

Papirklipp - forseggjort. Man trenger ikke mer enn papir og tålmodighet.
Tittelen på denne boken taler for seg selv. Her får du et innblikk i skisser og arbeidsmetoder til kunstnere. Gjør det selv, sier vi.

Stephanie C. Roberts: "The art of iPhonography"
Man trenger ikke mer enn en iPhone og de rette appene for å ta fine bilder. Boken inneholder instruksjoner, og fine illustrasjonsbilder. "Get inspired, have fun and spark your creativity", lover boken.

iPhone

Ketil Mosnes: "Øving er for drittband"
Er det bare glamour og glede å spille i band? Nei, også hardt arbeid og kjedelige oppgaver. Les denne boken og fatt mot! Les bibliotekets omtale av boken her!

Harrel Fletcher & Miranda July: "Learning to love you more"
Har du en kreativ glo i deg, vil den slå gnister når du åpner denne boken! Mellom disse permene finner du ideer og oppgaver som "Take a picture of your parents kissing", "Write the phone call you wish you could have", "Photograph a significant outfit". Du kan løse dem alene eller sammen med noen. Boken vil hjelpe deg å komme i gang eller å komme videre ved idétørke. Fantastiske løsninger på oppgavene finnes i selve boken, eller på denne nettsiden.