Logg inn

Glemt passord?   Registrer deg her.

Slik virker Demoteket

av admin sist endret 2019-05-02T13:42:24+02:00

1. Virkeliggjør en idé

Ok, det kan være enklere sagt enn gjort, men det er kult å lage sin egen film, bok, video, cd, bilde eller tegneserie og du får masse erfaring. Ingenting gjør seg selv; du har laget noe, det er ditt, du har brukt mange arbeidstimer på dette, og når du så er fornøyd med verket bør andre også få glede av det. Det er her Demoteket kommer inn.

2. Underskriv et papir

For at du skal kunne levere ditt verk på biblioteket, må du bare vise legitimasjon og fylle ut en kontrakt. Du skriver under på at det er du som er ansvarlig for innholdet, at det er du som har laget det, at du ikke har rappet noe fra noen andre. Kontrakten får du på biblioteket, eller du kan laste den ned her.

3. Levér inn verket

Når verket er klart og kontrakten er utfylt, tar du med dette og legitimasjon til biblioteket. Ha med omslag til cden, filmen og forside på fanzinen eller teksten med ditt navn og tittel på verket så blir det lettere å finne frem til.

Du kan levere på hovedbiblioteket eller en av våre bydelsfilialer, og så sender vi det videre til Demotekets kontaktperson.

Biblioteket katalogiserer verket og det kan søkes opp i katalogen. Når det er gjort kan verket lånes ut til venner, kjente og alle andre som synes det ser spennende ut. Helt gratis!!

Hvis du vil vite noe mer eller hvis du lurer på noe så ta kontakt!