av Camilla Grindheim Larsen sist endret 2023-06-19T10:50:20+02:00
Liker du å skrive, men savner et fellesskap? Bli med i skrivegruppe på biblioteket. Vi møtes to ganger i måneden for å skrive mens vi sitter sammen, gir hverandre tilbakemeldinger, deler tanker om skriving og forhåpentligvis inspirerer hverandre.

Kanskje du aldri har skrevet før, men har lyst og trenger tips til å starte? Eller kanskje du allerede skriver dagbok, eller prøver deg på noe annet, men trenger noen å rådføre deg med, lære av og dele med? Her er plass til alle. Vi møtes rundt bordet i Trollsuiten og skriver sammen, og hver gang med en lunsjpause for å prate sammen.

I tillegg til å skrive vil du få matnyttig input fra erfarne skrivere. Kurset er gratis. Første gang blir 21. september klokken 10:00-14:00. Velkommen!

Johanne Magnus holder i kurset. Hun har bachelorgrad i teatervitenskap fra UiB. Hun er skribent, samfunnsdebattant og skuespiller fra Bergen. Hun har skrevet siden 2008, for aviser, et par antologier og tidsskrift. Har deltatt på en rekke skrivekurs i regi av Bergen Kommune og manusseminar hos forlag.

 

Datoer:
21. september, 9. oktober, 23. oktober, 6. november, 20. november og 4. desember.

Program kommer.

Meld deg på: Skrivekurs med Johanne Magnus (pameldingssystem.no)