Logg inn

Glemt passord?   Registrer deg her.

Læring

På biblioteket kan du delta på kurs, seminarer og andre læringsaktiviteter. Vi tilbyr noe for alle aldersgrupper. På hovedbiblioteket og bydelsbibliotekene kan du være med på språkkafé, delta på sosiale læringsklubber og forbedre din digitale kompetanse. Hos oss kan du få veiledning i det meste av grunnleggende data-, mobil- og nettbruk.

Læringskart

Det er ikke bare biblioteket som tilbyr gratis læringsaktiviteter i Bergen, og Læringssenteret har opprettet et kart med en stadig voksende liste over alle tilbudene rundt omkring.

Se kartet her.

Læringssenter

I Læringssenteret på hovedbiblioteket kan du få hjelp og veiledning. Hos oss kan du låne PC, Chromebook, bruke Wi-Fi, og både printe, skanne og kopiere. Vi tilbyr veiledning på flere forskjellige språk.

Vi kan blant annet hjelpe deg med bruk av internett og e-post, gi en innføring i sosiale medier, forklare viktigheten av sterke, gode passord, og ellers gi deg en enkel innføring i bruk av datamaskinen, nettbrettet eller mobilen din. 

Hvis vi ikke kan hjelpe, viser vi deg hvor du kan få hjelp.

Tilbud til barnehager (kommer)


Bestill et arbeidsrom

På Hovedbiblioteket har vi flere rom som kan bestilles til forskjellige aktiviteter.

Møterom 1

Bestill et rom til gruppearbeid eller møtevirksomhet. Rommet kan lånes i bibliotekets åpningstid. Det er gratis og åpent for alle.

Auditorium

Auditoriet kan leies til for eksempel foredrag, seminarer og samlinger.

Verksted

Verkstedet kan brukes til mange forskjellige typer formgivningsarbeid, og er utstyrt med bl.a. 3D-printer og vinylkutter. Våren 2019 er Verkstedet stengt.

Studio 1

Bestill dette arbeidsrommet til kreativ jobbing med lyd, bilde og video. Rommet er utstyrt med iMac, midi-keyboard, og programvare for å jobbe med foto, film og musikk. Du kan også digitalisere dine gamle VHS-filmer og vinylplater.


Læringsaktiviteter