Logg inn

Glemt passord/pinkode?   Registrer deg her.

Læring

På biblioteket kan du delta på kurs, seminarer og andre læringsaktiviteter. Vi tilbyr spennende læringsaktiviteter for alle aldersgrupper. På Hovedbiblioteket og filialene kan du melde deg på språkkafé, laptopklubb og mange andre kurs og tilbud, og du kan fåveiledning i det meste av grunnleggende data-, mobil- og nettbruk.

Læringskart

Det er ikke bare biblioteket som tilbyr gratis læringsaktiviteter i Bergen, og Læringssenteret har opprettet et kart med en stadig voksende liste over alle tilbudene rundt omkring.

Se kartet her.

Læringssenter

I Læringssenteret på Hovedbiblioteket kan vi hjelpe deg med CV og ulike søknader, og med bruk av digitale verktøy som MinID, nettbrett og internett. Hvis vi ikke kan hjelpe, viser vi deg hvor du kan få hjelp. Hos oss kan du låne PC, Chromebook, bruke Wi-Fi, og både printe, skanne og kopiere. Vi tilbyr veiledning på flere forskjellige språk.


Bestill et arbeidsrom

På Hovedbiblioteket har vi flere rom som kan bestilles til forskjellige aktiviteter.

Møterom 1

Bestill et rom til gruppearbeid eller møtevirksomhet. Rommet kan lånes i bibliotekets åpningstid. Det er gratis og åpent for alle.

Auditorium

Vi har også et auditorium som kan leies til for eksempel foredrag, seminarer og samlinger.

Verksted

Verkstedet kan brukes til mange forskjellige typer formgivningsarbeid, og er utstyrt med bl.a. 3D-printer og vinylkutter.

Studio 1

Bestill dette arbeidsrommet til kreativ jobbing med lyd, bilde og video. Rommet er fullt utstyrt med iMac, midi-keyboard, og programvare for å jobbe med foto, film og musikk. Du kan også digitalisere dine gamle VHS-filmer og vinylplater.


Læringsaktiviteter